Quiz: Hot i 80´erne
Hvis du kan svare på "Små puder, som sys ind i tøjets skuldersømme for at give bæreren et bredskuldret .." og måske endda også "De begyndte at fremstille dette som arbejdstøj til guldminearbejderne i Californien,.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om Reklamerne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som ""Hello, i would like one _____"? (Finn og Jacob spillede i denne reklame)" og ""Ikke mange ved det, men denne her (graviditetstest) er en tryllepind. Den har trylle..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i ligegyldig viden
Hvis du kan svare på "Hvem er det der stikker og efterlader et mærke der klør og bruger vores blod til ny.." og måske endda også "_____ er den eneste muskel der kun er vedhæftet i den ene ende?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Julesange kan vi altid huske!
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hun blev ikke vred, nej ikke spor" og "Den rose spired frem"
Tag quizzen her
Specialiteter omkring juletid
Hvis du kan svare på "Hvad kaldes den varme rødvinsdrik som drikkes i Danmark til jul? Den er krydret med .." og måske endda også "De blindes skytshelgen fejres hvert år den 13. december med optog med lys og sang. H.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Quiz: Tilbage til fremtiden
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Michael J. Fox lider idag af en sygdom?" og "Hvilken bil bliver ombygget til tidmaskine?"
Tag quizzen her
Quiz: Juleklassikere fra radio
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Wham har indspillet denne populærer sang, som bliver spillet ofte i radioen?" og "Udover at være en julesang er den også en protestsang mod Vietnamkrigen, "Happy Xma.."
Tag quizzen her
Quiz: Hvordan kommer de rundt?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken bil kører Mr. Bean rundt i?" eller måske endda ""Præriens skrappe drenge" kom fra sted til sted via?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen om håndarbejde
Hvis du kan svare på "Hvad bruger man en hæklenål til?" og måske endda også "Hvad bruger man strømpepinde til?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Gæt fremmedordet!
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad betyder dette franske ord: "Amour"" og "Hvad betyder det russiske ord "njet"?"
Tag quizzen her
Quiz: Lidt blandet drikkelse
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Denne drik indeholder glukose, også kaldet druesukker?" og "Den første appelsinvand fra The Coca-Cola Company?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Børnetime
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En lille frø og en papegøje?" eller måske endda "Hun er en karakteristisk enkel figur med strittende sort hår, en rød sortprikket kj.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Julefrokost quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I tiden op til jul holder politiet ofte razzier på "de store julefrokost-dage". Hvad.." eller måske endda "Mange juleefrokoster starter med disse retter på de små tallerkner"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Amagerquizzen
Hvis du kan svare på "Hvad hedder lufthavnen der ligger på Amager?" og måske endda også "Hvad er en Amagermad?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz i berømte bygninger
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Buckingham Palace" og "Louvre"
Tag quizzen her
Quiz: Emma Gad i nutidssprog
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Man må ikke tale med _____ i munden?" eller måske endda "Herren letter på hatten for at?"? Se om du kan slå 8/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Krøniken
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Krønikken er en ______?" og "Bella er en ______ da Ida starter der ?"
Tag quizzen her
Quiz på paratviden
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I hvilket naturobjekt blev der opdaget et hul i 1985?" og "Hvilket er den mest solgte cigaret nogensinde?"
Tag quizzen her
En quiz om sange fra 1961
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Elvis Presley sang hvilken af ​​disse sange tilbage i 1961?" eller måske endda "Connie Francis sang hvilken af ​​disse sange tilbage i 1961?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Den store TV-quiz
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Titelfiguren i "Robin Hood" stjæler fra de rige, og hvad så?" og "Hvilken skuespiller spillede John McClane i "Die Hard" serien af ​​film.."
Tag quizzen her
Quiz: Kan du lide slik?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En sort lakrids, formet som noget man kan ryge på?" eller måske endda "Man kan få barer i guld papir fra dette firma?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Udenlanske film-citater
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om ""E.T. phone home."" eller måske endda "”I’ll be back”"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: De store Action Helte
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hollywood actionroller, først og fremmest for rollerne som bokseren Rocky og soldate.." eller måske endda "Østrigsk født skuespiller, og med ordene "I´ll be back"?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Fastfood klassikere i Danmark
Hvis du kan svare på "Hvad hedder McDonalds mest berømte burger?" og måske endda også "Sunset Boulevard har i dag omkring 40 restauranter i Danmark, hvad er de mest kendt f.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Er du klar til næste valg?
Hvis du kan svare på "Socialdemokratiet" og måske endda også "Venstre" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske citater
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som ""Skide godt, Egon!"" og ""Det er en tysker!"".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Virksomhedens oprindelsesland
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Volkswagen" eller måske endda "Toyota"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2015 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik