Quiz: Hot i 80´erne
Hvis du kan svare på "Små puder, som sys ind i tøjets skuldersømme for at give bæreren et bredskuldret .." og måske endda også "De begyndte at fremstille dette som arbejdstøj til guldminearbejderne i Californien,.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om Reklamerne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som ""Hello, i would like one _____"? (Finn og Jacob spillede i denne reklame)" og ""Ikke mange ved det, men denne her (graviditetstest) er en tryllepind. Den har trylle..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i ligegyldig viden
Hvis du kan svare på "Hvem er det der stikker og efterlader et mærke der klør og bruger vores blod til ny.." og måske endda også "_____ er den eneste muskel der kun er vedhæftet i den ene ende?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Julesange kan vi altid huske!
Hvis du kan svare på "Hun blev ikke vred, nej ikke spor" og måske endda også "Den rose spired frem" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Specialiteter omkring juletid
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad kaldes den varme rødvinsdrik som drikkes i Danmark til jul? Den er krydret med .." eller måske endda "De blindes skytshelgen fejres hvert år den 13. december med optog med lys og sang. H.."? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Tilbage til fremtiden
Hvis du kan svare på "Michael J. Fox lider idag af en sygdom?" og måske endda også "Hvilken bil bliver ombygget til tidmaskine?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz: Juleklassikere fra radio
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Wham har indspillet denne populærer sang, som bliver spillet ofte i radioen?" og "Udover at være en julesang er den også en protestsang mod Vietnamkrigen, "Happy Xma..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz: Hvordan kommer de rundt?
Hvis du kan svare på "Hvilken bil kører Mr. Bean rundt i?" og måske endda også ""Præriens skrappe drenge" kom fra sted til sted via?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quizzen om håndarbejde
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad bruger man en hæklenål til?" og "Hvad bruger man strømpepinde til?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Gæt fremmedordet!
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder dette franske ord: "Amour"" og "Hvad betyder det russiske ord "njet"?"
Tag quizzen her
Quiz: Lidt blandet drikkelse
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Denne drik indeholder glukose, også kaldet druesukker?" og "Den første appelsinvand fra The Coca-Cola Company?"
Tag quizzen her
Quiz: Børnetime
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En lille frø og en papegøje?" eller måske endda "Hun er en karakteristisk enkel figur med strittende sort hår, en rød sortprikket kj.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Julefrokost quizzen
Hvis du kan svare på "I tiden op til jul holder politiet ofte razzier på "de store julefrokost-dage". Hvad.." og måske endda også "Mange juleefrokoster starter med disse retter på de små tallerkner" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Amagerquizzen
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hedder lufthavnen der ligger på Amager?" og "Hvad er en Amagermad?"
Tag quizzen her
Quiz i berømte bygninger
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Buckingham Palace" og "Louvre"
Tag quizzen her
Quiz: Emma Gad i nutidssprog
Hvis du kan svare på "Man må ikke tale med _____ i munden?" og måske endda også "Herren letter på hatten for at?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 8/10
Tag quizzen her
Quiz: Krøniken
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Krønikken er en ______?" og "Bella er en ______ da Ida starter der ?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz på paratviden
Hvis du kan svare på "I hvilket naturobjekt blev der opdaget et hul i 1985?" og måske endda også "Hvilket er den mest solgte cigaret nogensinde?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
En quiz om sange fra 1961
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Elvis Presley sang hvilken af ​​disse sange tilbage i 1961?" og "Connie Francis sang hvilken af ​​disse sange tilbage i 1961?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her
Den store TV-quiz
Hvis du kan svare på "Titelfiguren i "Robin Hood" stjæler fra de rige, og hvad så?" og måske endda også "Hvilken skuespiller spillede John McClane i "Die Hard" serien af ​​film.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz: Kan du lide slik?
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "En sort lakrids, formet som noget man kan ryge på?" og "Man kan få barer i guld papir fra dette firma?"
Tag quizzen her
Quiz: Udenlanske film-citater
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som ""E.T. phone home."" og "”I’ll be back”"
Tag quizzen her
Quiz: De store Action Helte
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hollywood actionroller, først og fremmest for rollerne som bokseren Rocky og soldate.." og "Østrigsk født skuespiller, og med ordene "I´ll be back"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Fastfood klassikere i Danmark
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder McDonalds mest berømte burger?" og "Sunset Boulevard har i dag omkring 40 restauranter i Danmark, hvad er de mest kendt f..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Er du klar til næste valg?
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Socialdemokratiet" og "Venstre"
Tag quizzen her
Quiz: Danske citater
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som ""Skide godt, Egon!"" og ""Det er en tysker!"".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Virksomhedens oprindelsesland
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Volkswagen" og "Toyota".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik