Quiz: Hot i 80´erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Små puder, som sys ind i tøjets skuldersømme for at give bæreren et bredskuldret .." eller måske endda "De begyndte at fremstille dette som arbejdstøj til guldminearbejderne i Californien,.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om Reklamerne
Hvis du kan svare på ""Hello, i would like one _____"? (Finn og Jacob spillede i denne reklame)" og måske endda også ""Ikke mange ved det, men denne her (graviditetstest) er en tryllepind. Den har trylle.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i ligegyldig viden
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem er det der stikker og efterlader et mærke der klør og bruger vores blod til ny.." og "_____ er den eneste muskel der kun er vedhæftet i den ene ende?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Julesange kan vi altid huske!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hun blev ikke vred, nej ikke spor" og "Den rose spired frem".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Specialiteter omkring juletid
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad kaldes den varme rødvinsdrik som drikkes i Danmark til jul? Den er krydret med .." og "De blindes skytshelgen fejres hvert år den 13. december med optog med lys og sang. H.."
Tag quizzen her
Quiz: Tilbage til fremtiden
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Michael J. Fox lider idag af en sygdom?" og "Hvilken bil bliver ombygget til tidmaskine?"
Tag quizzen her
Quiz: Juleklassikere fra radio
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Wham har indspillet denne populærer sang, som bliver spillet ofte i radioen?" og "Udover at være en julesang er den også en protestsang mod Vietnamkrigen, "Happy Xma.."
Tag quizzen her
Quiz: Hvordan kommer de rundt?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken bil kører Mr. Bean rundt i?" og ""Præriens skrappe drenge" kom fra sted til sted via?"
Tag quizzen her
Quizzen om håndarbejde
Hvis du kan svare på "Hvad bruger man en hæklenål til?" og måske endda også "Hvad bruger man strømpepinde til?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Gæt fremmedordet!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad betyder dette franske ord: "Amour"" og "Hvad betyder det russiske ord "njet"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Lidt blandet drikkelse
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Denne drik indeholder glukose, også kaldet druesukker?" eller måske endda "Den første appelsinvand fra The Coca-Cola Company?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Børnetime
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "En lille frø og en papegøje?" og "Hun er en karakteristisk enkel figur med strittende sort hår, en rød sortprikket kj.."
Tag quizzen her
Julefrokost quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I tiden op til jul holder politiet ofte razzier på "de store julefrokost-dage". Hvad.." og "Mange juleefrokoster starter med disse retter på de små tallerkner".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Amagerquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder lufthavnen der ligger på Amager?" og "Hvad er en Amagermad?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz i berømte bygninger
Hvis du kan svare på "Buckingham Palace" og måske endda også "Louvre" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Emma Gad i nutidssprog
8/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Man må ikke tale med _____ i munden?" og "Herren letter på hatten for at?"
Tag quizzen her
Quiz: Krøniken
Hvis du kan svare på "Krønikken er en ______?" og måske endda også "Bella er en ______ da Ida starter der ?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz på paratviden
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I hvilket naturobjekt blev der opdaget et hul i 1985?" og "Hvilket er den mest solgte cigaret nogensinde?"
Tag quizzen her
En quiz om sange fra 1961
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Elvis Presley sang hvilken af ​​disse sange tilbage i 1961?" eller måske endda "Connie Francis sang hvilken af ​​disse sange tilbage i 1961?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Den store TV-quiz
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Titelfiguren i "Robin Hood" stjæler fra de rige, og hvad så?" og "Hvilken skuespiller spillede John McClane i "Die Hard" serien af ​​film.."
Tag quizzen her
Quiz: Kan du lide slik?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "En sort lakrids, formet som noget man kan ryge på?" og "Man kan få barer i guld papir fra dette firma?"
Tag quizzen her
Quiz: Udenlanske film-citater
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som ""E.T. phone home."" og "”I’ll be back”"
Tag quizzen her
Quiz: De store Action Helte
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hollywood actionroller, først og fremmest for rollerne som bokseren Rocky og soldate.." og "Østrigsk født skuespiller, og med ordene "I´ll be back"?"
Tag quizzen her
Fastfood klassikere i Danmark
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hedder McDonalds mest berømte burger?" og "Sunset Boulevard har i dag omkring 40 restauranter i Danmark, hvad er de mest kendt f.."
Tag quizzen her
Er du klar til næste valg?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Socialdemokratiet" eller måske endda "Venstre"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske citater
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som ""Skide godt, Egon!"" og ""Det er en tysker!""
Tag quizzen her
Virksomhedens oprindelsesland
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Volkswagen" og "Toyota"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik