Pasta-quizzen
Hvis du kan svare på "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" og måske endda også "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." og "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" eller måske endda "Tjekkiet og Slovakiet var en suveræn stat mellem 1918 og 1993, hvor den blev opløst.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
Hvis du kan svare på "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" og måske endda også "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og måske endda også "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" og "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad betyder "Plumprian" ?" og "Hvad betyder "Fabellære" ?"
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" og "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og "Hvad er en Crêpe?"
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket land hører Mallorca til?" eller måske endda "Hvilket land hører Nice til?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." og "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f.."
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" og "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?"
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?"
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er Smirnoff?" og "Hvad er Bacardi?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" og "Hvad får Gertrud Sand i julegave?"
Tag quizzen her
Bagerquizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er en konditor specialiseret i?" og "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?"
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" eller måske endda "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O""? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er Finlands hovedstad?" eller måske endda "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Vinterquiz
Hvis du kan svare på "Hvad er en Isbryder?" og måske endda også "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved .." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
Hvis du kan svare på "Hvem sang "What a Wonderful World"?" og måske endda også "Hvem sang "My Way"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." og "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!...".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
Hvis du kan svare på "Hvad betyder "Indlange"?" og måske endda også "Hvad betyder "Afordne"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .." og "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Christiania quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad kaldes Christiania også?" eller måske endda "Hvad er Pusher Street kendt for?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i butikker
Hvis du kan svare på "Jem & fix" og måske endda også "Hennes & Mauritz" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" og måske endda også "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket " er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
3/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" og "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men".."
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik