Pasta-quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" og "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." eller måske endda "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" og "Tjekkiet og Slovakiet var en suveræn stat mellem 1918 og 1993, hvor den blev opløst..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" og "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?"
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" og "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder "Plumprian" ?" og "Hvad betyder "Diktør" ?"
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" og "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar"
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
Hvis du kan svare på "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og måske endda også "Hvad er en Crêpe?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
Hvis du kan svare på "Hvilket land hører Mallorca til?" og måske endda også "Hvilket land hører Nice til?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." og "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" eller måske endda "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
Hvis du kan svare på "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og måske endda også "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
Hvis du kan svare på "Hvad er Smirnoff?" og måske endda også "Hvad er Bacardi?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" og "Hvad får Gertrud Sand i julegave?"
Tag quizzen her
Bagerquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er en konditor specialiseret i?" og "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" og "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O"".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er Finlands hovedstad?" eller måske endda "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Vinterquiz
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er en Isbryder?" og "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved .."
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem sang "What a Wonderful World"?" og "Hvem sang "My Way"?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." og "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!..."
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad betyder "Indlange"?" eller måske endda "Hvad betyder "Afordne"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .." og "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store.."
Tag quizzen her
Christiania quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad kaldes Christiania også?" eller måske endda "Hvad er Pusher Street kendt for?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i butikker
Hvis du kan svare på "Jem & fix" og måske endda også "Hennes & Mauritz" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" og måske endda også "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket " er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" og "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men"..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik