Pasta-quizzen
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" og "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?"
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." eller måske endda "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" eller måske endda "Tjekkiet og Slovakiet var en suveræn stat mellem 1918 og 1993, hvor den blev opløst.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" og "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?"
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" og måske endda også "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
Hvis du kan svare på "Hvad betyder "Plumprian" ?" og måske endda også "Hvad betyder "Fabellære" ?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" og "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar"
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og "Hvad er en Crêpe?"
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket land hører Mallorca til?" og "Hvilket land hører Nice til?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." og "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f.."
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" eller måske endda "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?"
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
Hvis du kan svare på "Hvad er Smirnoff?" og måske endda også "Hvad er Bacardi?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" eller måske endda "Hvad får Gertrud Sand i julegave?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Bagerquizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er en konditor specialiseret i?" og "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?"
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" eller måske endda "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O""? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er Finlands hovedstad?" og "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Vinterquiz
Hvis du kan svare på "Hvad er en Isbryder?" og måske endda også "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved .." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem sang "What a Wonderful World"?" eller måske endda "Hvem sang "My Way"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." eller måske endda "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!..."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad betyder "Indlange"?" og "Hvad betyder "Afordne"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store.." eller måske endda "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .."? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Christiania quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad kaldes Christiania også?" og "Hvad er Pusher Street kendt for?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i butikker
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Jem & fix" og "Hennes & Mauritz"
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" og måske endda også "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket " er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
3/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" og "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men".."
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik