Pasta-quizzen
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" og "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?"
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
Hvis du kan svare på "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." og måske endda også "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" eller måske endda "Tjekkiet og Slovakiet var en suveræn stat mellem 1918 og 1993, hvor den blev opløst.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" og "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?"
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" og "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?"
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad betyder "Fabellære" ?" og "Hvad betyder "Knirske" ?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
Hvis du kan svare på "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" og måske endda også "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og "Hvad er en Crêpe?"
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket land hører Mallorca til?" og "Hvilket land hører Nice til?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." og "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f.."
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
Hvis du kan svare på "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" og måske endda også "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?"
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er Smirnoff?" og "Hvad er Bacardi?"
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" og "Hvad får Gertrud Sand i julegave?"
Tag quizzen her
Bagerquizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er en konditor specialiseret i?" eller måske endda "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
Hvis du kan svare på "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" og måske endda også "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O"" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er Finlands hovedstad?" og "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?"
Tag quizzen her
Vinterquiz
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er en Isbryder?" og "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved .."
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem sang "What a Wonderful World"?" og "Hvem sang "My Way"?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." eller måske endda "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!..."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad betyder "Indlange"?" eller måske endda "Hvad betyder "Afordne"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store.." og "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .."
Tag quizzen her
Christiania quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad kaldes Christiania også?" og måske endda også "Hvad er Pusher Street kendt for?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i butikker
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Jem & fix" og "Hennes & Mauritz"
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" og måske endda også "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket " er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
3/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" og "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men".."
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik