Pasta-quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" eller måske endda "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
Hvis du kan svare på "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." og måske endda også "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" eller måske endda "Tjekkiet og Slovakiet var en suveræn stat mellem 1918 og 1993, hvor den blev opløst.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
Hvis du kan svare på "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" og måske endda også "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og måske endda også "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" eller måske endda "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad betyder "Plumprian" ?" og "Hvad betyder "Diktør" ?"
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" og "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
Hvis du kan svare på "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og måske endda også "Hvad er en Crêpe?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket land hører Mallorca til?" eller måske endda "Hvilket land hører Nice til?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." og "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f.."
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" eller måske endda "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er Smirnoff?" og "Hvad er Bacardi?"
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" og "Hvad får Gertrud Sand i julegave?"
Tag quizzen her
Bagerquizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er en konditor specialiseret i?" og "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?"
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
Hvis du kan svare på "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" og måske endda også "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O"" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
Hvis du kan svare på "Hvad er Finlands hovedstad?" og måske endda også "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Vinterquiz
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er en Isbryder?" og "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved .."
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem sang "What a Wonderful World"?" eller måske endda "Hvem sang "My Way"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." og "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!..."
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
Hvis du kan svare på "Hvad betyder "Indlange"?" og måske endda også "Hvad betyder "Afordne"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store.." og "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .."
Tag quizzen her
Christiania quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad kaldes Christiania også?" eller måske endda "Hvad er Pusher Street kendt for?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i butikker
Hvis du kan svare på "Jem & fix" og måske endda også "Hennes & Mauritz" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" og "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket ".
Gennemsnitscoren indtil videre er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" eller måske endda "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men".."? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2015 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik