Pasta-quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" og "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." og "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser.."
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" og "Tjekkiet og Slovakiet var en suveræn stat mellem 1918 og 1993, hvor den blev opløst.."
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" og "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?"
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og måske endda også "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" og måske endda også "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad betyder "Plumprian" ?" og "Hvad betyder "Diktør" ?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" og "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar"
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og "Hvad er en Crêpe?"
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket land hører Mallorca til?" eller måske endda "Hvilket land hører Nice til?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." eller måske endda "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" og "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?"
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?"
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er Smirnoff?" eller måske endda "Hvad er Bacardi?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" og "Hvad får Gertrud Sand i julegave?"
Tag quizzen her
Bagerquizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er en konditor specialiseret i?" og "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?"
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" og "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O""
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er Finlands hovedstad?" eller måske endda "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Vinterquiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er en Isbryder?" og "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved ..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem sang "What a Wonderful World"?" og "Hvem sang "My Way"?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
Hvis du kan svare på "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." og måske endda også "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!..." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad betyder "Indlange"?" og "Hvad betyder "Afordne"?"
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .." og "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store.."
Tag quizzen her
Christiania quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad kaldes Christiania også?" og "Hvad er Pusher Street kendt for?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i butikker
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Jem & fix" og "Hennes & Mauritz"
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
2/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" og "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket "
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" eller måske endda "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men".."? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik