Pasta-quizzen
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" og "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?"
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." og "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" og "Hvad var det offcielle navn for det gamle Østtyskland?"
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" eller måske endda "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og måske endda også "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" og "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
Hvis du kan svare på "Hvad betyder "Plumprian" ?" og måske endda også "Hvad betyder "Diktør" ?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" og "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og "Hvad er en Crêpe?"
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket land hører Mallorca til?" og "Hvilket land hører Nice til?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." og "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" og "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?"
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?"
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er Smirnoff?" og "Hvad er Bacardi?"
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" eller måske endda "Hvad får Gertrud Sand i julegave?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Bagerquizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er en konditor specialiseret i?" eller måske endda "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" og "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O""
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er Finlands hovedstad?" og "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?"
Tag quizzen her
Vinterquiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er en Isbryder?" eller måske endda "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved .."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem sang "What a Wonderful World"?" og "Hvem sang "My Way"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." og "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!...".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad betyder "Indlange"?" eller måske endda "Hvad betyder "Afordne"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .." eller måske endda "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store.."? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Christiania quizzen
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad kaldes Christiania også?" og "Hvad er Pusher Street kendt for?"
Tag quizzen her
Quiz i butikker
Hvis du kan svare på "Jem & fix" og måske endda også "Hennes & Mauritz" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" eller måske endda "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket "? Se om du kan slå 2/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
3/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" og "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men".."
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik