Pasta-quizzen
Hvis du kan svare på "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" og måske endda også "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." og "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser.."
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" eller måske endda "Tjekkiet og Slovakiet var en suveræn stat mellem 1918 og 1993, hvor den blev opløst.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" og "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?"
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og måske endda også "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" eller måske endda "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder "Plumprian" ?" og "Hvad betyder "Fabellære" ?"
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" eller måske endda "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og "Hvad er en Crêpe?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
Hvis du kan svare på "Hvilket land hører Mallorca til?" og måske endda også "Hvilket land hører Nice til?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." og "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" og "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?"
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?"
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er Smirnoff?" og "Hvad er Bacardi?"
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
Hvis du kan svare på "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" og måske endda også "Hvad får Gertrud Sand i julegave?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Bagerquizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er en konditor specialiseret i?" og måske endda også "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" eller måske endda "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O""? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
Hvis du kan svare på "Hvad er Finlands hovedstad?" og måske endda også "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Vinterquiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er en Isbryder?" eller måske endda "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved .."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem sang "What a Wonderful World"?" og "Hvem sang "My Way"?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." og "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!..."
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
Hvis du kan svare på "Hvad betyder "Indlange"?" og måske endda også "Hvad betyder "Afordne"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .." og "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store.."
Tag quizzen her
Christiania quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad kaldes Christiania også?" og måske endda også "Hvad er Pusher Street kendt for?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i butikker
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Jem & fix" og "Hennes & Mauritz".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
2/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" og "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket "
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
Hvis du kan svare på "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" og måske endda også "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men".." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik