Pasta-quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Ost der bruges særligt meget i revet form til mange slags pastaretter?" eller måske endda "Hvilken ingrediens finder man typisk IKKE i en Spaghetti bolognese?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
TV-Julekalender quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En flok nisser, der var omdrejningspunktet for hele tre julekalendre, blandt en i Gr.." eller måske endda "I hvilken julekalender var det et gennemgående tema at "Anton fik revnet sine bukser.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Gamle lande, nye navne!
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Persien skiftede i 1935 navn til dette:" og "Tjekkiet og Slovakiet var en suveræn stat mellem 1918 og 1993, hvor den blev opløst.."
Tag quizzen her
En svær quiz om 1950erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken præsident giftede sig med Jacqueline Lee Bouvier i 1953?" eller måske endda "Hvilket idol døde i 1955 efter kun at have medvirket i 3 film?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
1970er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "Elton John sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" og måske endda også "John Denver sang hvilken af disse sange tilbage i 1975?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
1960er sang quiz for dem der levede dengang
Hvis du kan svare på "The Monkees sang hvilken af disse sange tilbage i 1968?" og måske endda også "Tom Jones sang hvilken af disse sange tilbage i 1966?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder "Plumprian" ?" og "Hvad betyder "Diktør" ?"
Tag quizzen her
Quizzen om Egypten
Hvis du kan svare på "En af verdens længste floder løber igennem Egypten" og måske endda også "Den måske mest kendte kvindelige farao, der levede på samme tid som Julius Cæsar" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om fransk mad
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken del af frøen er en særlig lækkerbisken i det franske køkken?" og "Hvad er en Crêpe?"
Tag quizzen her
Feriedestinationens land
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket land hører Mallorca til?" og "Hvilket land hører Nice til?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske forfattere
Hvis du kan svare på "I Danmark, USA og England er hun mest berømt for værkerne Syv fantastiske Fortælli.." og måske endda også "En dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. Han var kendt f.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i menneskekroppen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan behandler man typisk blindtarmsbetændelse?" eller måske endda "Hvad kaldes den øverste del af tyndtarmen?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i det danske forsvar
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Frømandskorpset er en specialoperationsstyrke. Hvem i konghuset har været frømand?" og "Danmark var med til at stifte NATO i 1949, men hvad er det?"
Tag quizzen her
Quizzen om spiritus
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er Smirnoff?" og "Hvad er Bacardi?"
Tag quizzen her
The Julekalender quiz 2018
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Udfyld det manglende ord fra sangen: "It's hard to be a ***"" og "Hvad får Gertrud Sand i julegave?"
Tag quizzen her
Bagerquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er en konditor specialiseret i?" og "Hvad er det mange henter hos bageren på "Store Bededag"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i det periodiske system
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket grundstof har betegnelsen Mg?" og "Hvad kalder man også stoffet med den kemiske formel "H2O"".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Almen Viden-Quiz
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er Finlands hovedstad?" og "Hvilket af disse ord betyder fyldt med glæde?"
Tag quizzen her
Vinterquiz
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er en Isbryder?" og "Fodtøj, som spændes på fødderne og er et nyttigt hjælpemiddel, som anvendes ved .."
Tag quizzen her
Hvem sang hvad i 60'erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem sang "What a Wonderful World"?" eller måske endda "Hvem sang "My Way"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske Julesange
Hvis du kan svare på "Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du! Hør på Søren _____, han spiller nemlig.." og måske endda også "Glade jul, dejlige jul, _____ dale ned i skjul!..." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk 2
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad betyder "Indlange"?" og "Hvad betyder "Afordne"?"
Tag quizzen her
Er du en rigtig Københavner!?
Hvis du kan svare på "I Københavns havn sidder en lille pige på en sten. Hun er inspireret af et af H.C. .." og måske endda også "Danmarks lovgivende forsamling, Folketinget, har til huse på et af Københavns store.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Christiania quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad kaldes Christiania også?" og "Hvad er Pusher Street kendt for?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz i butikker
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Jem & fix" eller måske endda "Hennes & Mauritz"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Pendulords-quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er den oprindelige betydning af: Godt (og vel)" og måske endda også "Hvad er den oprindelige betydning af: Udmærket " er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : 1970s Film-citater
Hvis du kan svare på "Hvem siger vredt "You talking to me?" i Taxi Driver?" og måske endda også "Hvilken skuespiller siger "Women and children can be careless, but not men".." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2015 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik