Quiz om Danmark i 1970erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Oliekrisen førte til et regeringsindgreb 25. november 1973, hvor man indførte såka.." og "Christiania var ikke det eneste fristed der blev grundlagt i 1970erne, men også?"
Tag quizzen her
En quiz for 1950ernes børn
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I 1955 indførte Danmark som et af de første lande i verden en vaccine mod hvad?" og "Pomade der især blev brugt af unge mænd"
Tag quizzen her
Europæiske byer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Firenze" og "Stuttgart".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Fly, båd, bil eller motorcykel
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Harley-Davidson" eller måske endda "Morris Mini"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Nummerplader
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Tyskland?" og "Danmark"
Tag quizzen her
Quiz: Danske designs/designere
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Henning Larsen tegnede i 2004 denne bygning, ligger på Holmen i KBH, og blev indviet.." eller måske endda "En dansk virksomhed, der designer bl.a. musiksystemer, højtalere?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvad betyder disse firmanavne?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "DR" og "B&O".
Gennemsnitscoren indtil videre er 8/10
Tag quizzen her
Kan du huske disse berømte dyr
Hvis du kan svare på "Den mest berømte langhårede collie er oprindeligt fra en bog, men har også optråd.." og måske endda også "TV-serie fra 60'erne, der havde en defin i en af hovedrollerne. Hvad hed delfinen?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad betyder "Landstryger"?" eller måske endda "Hvad betyder "Gelinde"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Begivenheder i 1970'erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken svensk musikgruppe fik deres helt store gennembrud ved Eurovision Song Contes.." eller måske endda "Specifikke krisetyper i halvfjerdserne gjorde den vestlige verden meget bevidst om en.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om danske film fra 80erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I hvilken film havde Jacob Haugaard en hovedrolle?" og "I hvilken film havde Erik Clausen en hovedrolle?"
Tag quizzen her
Quizzen om Melodi Grand Prix
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I 2000 vandt Brødrene Olsen i Stockholm med?" eller måske endda "Jørgen de Mylius har et kælenavn?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Fantastiske TV-Serier
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Handler om to politidetektiver i Miami?" og "Mads Andersen-Skjern er med i denne serie?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske Komikere
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje?" og "Bl.a. Husk lige tandbørsten,Tæskeholdet, Langt fra Las Vegas og Klovn?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske hits. Kan du synge videre?
Hvis du kan svare på "Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er Read more: Gnags - Danmark Lyrics | Met.." og måske endda også "Jeg går igennem gaderne" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
10 svære spørgsmål om historie
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad hed skibet som man mente ikke kunne synke, men som alligevel sank på sin jomfru.." eller måske endda "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
10 spørgsmål om historie
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hed Iran før 1935?" og "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?"
Tag quizzen her
Kan du huske 1960'erne?
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder agenten som har været populær på film siden den første i 1962 og frem.." og "Hvem "tabte" hovedet den 24. april 1964? Senere har Asger Jorns bror Jørgen Nash på.."
Tag quizzen her
Queen quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I dette hit fra 1977 vil Queen gerne gøre noget ved dig, hvad er det? "We Will *** Y.." eller måske endda "Hvad er det manglende ord der synges i dette klassiske hit? "We are the ...""? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Mærkevare quizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er Nutella?" og "Hvad er Kit Kat?"
Tag quizzen her
Kender du frugt og bær?
Hvis du kan svare på "Pink Lady" og måske endda også "Cabernet Sauvignon" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Verdensdelsquizzen
Hvis du kan svare på "Hvor ligger Congo?" og måske endda også "Hvor ligger Chile?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Verdenshistorie Quiz
Hvis du kan svare på "I 1998 løftede den iranske regering sin fatwa mod hvilken forfatter?" og måske endda også "Hvilket land holdt sit første valg i 2012 efter Muammar Gaddafis død?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
En quiz for kokke og livsnydere
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Dansk Kaviar er farvet rogn fra en naturligt forekommende fisk i danske farvande. Hva.." og "Hvilken ingrediens gør Mjød sød?"
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
Hvis du kan svare på "Dette hospitalsskib blev endnu mere kendt efter der blev lavet en sang om det. Hvad h.." og måske endda også "Hvilken dansk videnskabsmand ser vi her?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz : Mad som mormor lavede den!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hjemmelavet kartoffelmos med et godt drys af stegte baconterninger og stegte løg er .." og "Kært barn har mange navne, hævder et ordsprog. Og det må man også sige om vores k..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: (Måske) Tøsefilm
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "En amerikansk film fra 1997, der hovedsageligt foregår om bord på et skib under det.." og " Ben Affleck, Josh Hartnett,er med i denne film, som har navn efter det sted Japan an.."
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik