Quiz om Danmark i 1970erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Oliekrisen førte til et regeringsindgreb 25. november 1973, hvor man indførte såka.." eller måske endda "Christiania var ikke det eneste fristed der blev grundlagt i 1970erne, men også?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz for 1950ernes børn
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I 1955 indførte Danmark som et af de første lande i verden en vaccine mod hvad?" og "Pomade der især blev brugt af unge mænd"
Tag quizzen her
Europæiske byer
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Firenze" og "Stuttgart"
Tag quizzen her
Fly, båd, bil eller motorcykel
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Harley-Davidson" og "Morris Mini"
Tag quizzen her
Quiz: Nummerplader
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Tyskland?" og "Danmark"
Tag quizzen her
Quiz: Danske designs/designere
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Henning Larsen tegnede i 2004 denne bygning, ligger på Holmen i KBH, og blev indviet.." og "En dansk virksomhed, der designer bl.a. musiksystemer, højtalere?"
Tag quizzen her
Hvad betyder disse firmanavne?
8/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "DR" og "B&O"
Tag quizzen her
Kan du huske disse berømte dyr
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Den mest berømte langhårede collie er oprindeligt fra en bog, men har også optråd.." og "TV-serie fra 60'erne, der havde en defin i en af hovedrollerne. Hvad hed delfinen?"
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder "Landstryger"?" og "Hvad betyder "Gelinde"?"
Tag quizzen her
Begivenheder i 1970'erne
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken svensk musikgruppe fik deres helt store gennembrud ved Eurovision Song Contes.." og "Specifikke krisetyper i halvfjerdserne gjorde den vestlige verden meget bevidst om en.."
Tag quizzen her
En quiz om danske film fra 80erne
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilken film havde Jacob Haugaard en hovedrolle?" og "I hvilken film havde Erik Clausen en hovedrolle?"
Tag quizzen her
Quizzen om Melodi Grand Prix
Hvis du kan svare på "I 2000 vandt Brødrene Olsen i Stockholm med?" og måske endda også "Jørgen de Mylius har et kælenavn?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Fantastiske TV-Serier
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Handler om to politidetektiver i Miami?" og "Mads Andersen-Skjern er med i denne serie?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske Komikere
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje?" og "Bl.a. Husk lige tandbørsten,Tæskeholdet, Langt fra Las Vegas og Klovn?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske hits. Kan du synge videre?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er Read more: Gnags - Danmark Lyrics | Met.." eller måske endda "Jeg går igennem gaderne"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
10 svære spørgsmål om historie
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad hed skibet som man mente ikke kunne synke, men som alligevel sank på sin jomfru.." eller måske endda "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
10 spørgsmål om historie
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hed Iran før 1935?" og "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?"
Tag quizzen her
Kan du huske 1960'erne?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hedder agenten som har været populær på film siden den første i 1962 og frem.." og "Hvem "tabte" hovedet den 24. april 1964? Senere har Asger Jorns bror Jørgen Nash på.."
Tag quizzen her
Queen quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I dette hit fra 1977 vil Queen gerne gøre noget ved dig, hvad er det? "We Will *** Y.." og "Hvad er det manglende ord der synges i dette klassiske hit? "We are the ..."".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Mærkevare quizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er Nutella?" og "Hvad er Kit Kat?"
Tag quizzen her
Kender du frugt og bær?
Hvis du kan svare på "Pink Lady" og måske endda også "Cabernet Sauvignon" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Verdensdelsquizzen
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor ligger Congo?" og "Hvor ligger Chile?"
Tag quizzen her
Verdenshistorie Quiz
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I 1998 løftede den iranske regering sin fatwa mod hvilken forfatter?" og "Hvilket land holdt sit første valg i 2012 efter Muammar Gaddafis død?"
Tag quizzen her
En quiz for kokke og livsnydere
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Dansk Kaviar er farvet rogn fra en naturligt forekommende fisk i danske farvande. Hva.." og "Hvilken ingrediens gør Mjød sød?"
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Dette hospitalsskib blev endnu mere kendt efter der blev lavet en sang om det. Hvad h.." og "Hvilken dansk videnskabsmand ser vi her?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz : Mad som mormor lavede den!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hjemmelavet kartoffelmos med et godt drys af stegte baconterninger og stegte løg er .." og "Kært barn har mange navne, hævder et ordsprog. Og det må man også sige om vores k..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: (Måske) Tøsefilm
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "En amerikansk film fra 1997, der hovedsageligt foregår om bord på et skib under det.." og " Ben Affleck, Josh Hartnett,er med i denne film, som har navn efter det sted Japan an.."
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik