Quiz om Danmark i 1970erne
Hvis du kan svare på "Oliekrisen førte til et regeringsindgreb 25. november 1973, hvor man indførte såka.." og måske endda også "Christiania var ikke det eneste fristed der blev grundlagt i 1970erne, men også?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
En quiz for 1950ernes børn
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I 1955 indførte Danmark som et af de første lande i verden en vaccine mod hvad?" og "Pomade der især blev brugt af unge mænd".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Europæiske byer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Firenze" og "Stuttgart".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Fly, båd, bil eller motorcykel
Hvis du kan svare på "Harley-Davidson" og måske endda også "Morris Mini" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Nummerplader
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Tyskland?" eller måske endda "Danmark"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske designs/designere
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Henning Larsen tegnede i 2004 denne bygning, ligger på Holmen i KBH, og blev indviet.." og "En dansk virksomhed, der designer bl.a. musiksystemer, højtalere?"
Tag quizzen her
Hvad betyder disse firmanavne?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "DR" og "B&O".
Gennemsnitscoren indtil videre er 8/10
Tag quizzen her
Kan du huske disse berømte dyr
Hvis du kan svare på "Den mest berømte langhårede collie er oprindeligt fra en bog, men har også optråd.." og måske endda også "TV-serie fra 60'erne, der havde en defin i en af hovedrollerne. Hvad hed delfinen?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder "Landstryger"?" og "Hvad betyder "Gelinde"?"
Tag quizzen her
Begivenheder i 1970'erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken svensk musikgruppe fik deres helt store gennembrud ved Eurovision Song Contes.." og "Specifikke krisetyper i halvfjerdserne gjorde den vestlige verden meget bevidst om en.."
Tag quizzen her
En quiz om danske film fra 80erne
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilken film havde Jacob Haugaard en hovedrolle?" og "I hvilken film havde Erik Clausen en hovedrolle?"
Tag quizzen her
Quizzen om Melodi Grand Prix
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I 2000 vandt Brødrene Olsen i Stockholm med?" og "Jørgen de Mylius har et kælenavn?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Fantastiske TV-Serier
Hvis du kan svare på "Handler om to politidetektiver i Miami?" og måske endda også "Mads Andersen-Skjern er med i denne serie?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske Komikere
Hvis du kan svare på "Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje?" og måske endda også "Bl.a. Husk lige tandbørsten,Tæskeholdet, Langt fra Las Vegas og Klovn?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske hits. Kan du synge videre?
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er Read more: Gnags - Danmark Lyrics | Met.." og "Jeg går igennem gaderne"
Tag quizzen her
10 svære spørgsmål om historie
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hed skibet som man mente ikke kunne synke, men som alligevel sank på sin jomfru.." og "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?"
Tag quizzen her
10 spørgsmål om historie
Hvis du kan svare på "Hvad hed Iran før 1935?" og måske endda også "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Kan du huske 1960'erne?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad hedder agenten som har været populær på film siden den første i 1962 og frem.." eller måske endda "Hvem "tabte" hovedet den 24. april 1964? Senere har Asger Jorns bror Jørgen Nash på.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Queen quizzen
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I dette hit fra 1977 vil Queen gerne gøre noget ved dig, hvad er det? "We Will *** Y.." og "Hvad er det manglende ord der synges i dette klassiske hit? "We are the ...""
Tag quizzen her
Mærkevare quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er Nutella?" og måske endda også "Hvad er Kit Kat?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Kender du frugt og bær?
Hvis du kan svare på "Pink Lady" og måske endda også "Cabernet Sauvignon" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Verdensdelsquizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor ligger Congo?" eller måske endda "Hvor ligger Chile?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Verdenshistorie Quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I 1998 løftede den iranske regering sin fatwa mod hvilken forfatter?" og "Hvilket land holdt sit første valg i 2012 efter Muammar Gaddafis død?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
En quiz for kokke og livsnydere
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Dansk Kaviar er farvet rogn fra en naturligt forekommende fisk i danske farvande. Hva.." og "Hvilken ingrediens gør Mjød sød?"
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Dette hospitalsskib blev endnu mere kendt efter der blev lavet en sang om det. Hvad h.." og "Hvilken dansk videnskabsmand ser vi her?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz : Mad som mormor lavede den!
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hjemmelavet kartoffelmos med et godt drys af stegte baconterninger og stegte løg er .." og "Kært barn har mange navne, hævder et ordsprog. Og det må man også sige om vores k.."
Tag quizzen her
Quiz: (Måske) Tøsefilm
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "En amerikansk film fra 1997, der hovedsageligt foregår om bord på et skib under det.." og " Ben Affleck, Josh Hartnett,er med i denne film, som har navn efter det sted Japan an.."
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik