Quiz om Danmark i 1970erne
Hvis du kan svare på "Oliekrisen førte til et regeringsindgreb 25. november 1973, hvor man indførte såka.." og måske endda også "Christiania var ikke det eneste fristed der blev grundlagt i 1970erne, men også?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
En quiz for 1950ernes børn
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I 1955 indførte Danmark som et af de første lande i verden en vaccine mod hvad?" og "Pomade der især blev brugt af unge mænd".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Europæiske byer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Firenze" og "Stuttgart".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Fly, båd, bil eller motorcykel
Hvis du kan svare på "Harley-Davidson" og måske endda også "Morris Mini" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Nummerplader
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Tyskland?" og "Danmark"
Tag quizzen her
Quiz: Danske designs/designere
Hvis du kan svare på "Henning Larsen tegnede i 2004 denne bygning, ligger på Holmen i KBH, og blev indviet.." og måske endda også "En dansk virksomhed, der designer bl.a. musiksystemer, højtalere?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Hvad betyder disse firmanavne?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "DR" eller måske endda "B&O"? Se om du kan slå 8/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kan du huske disse berømte dyr
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Den mest berømte langhårede collie er oprindeligt fra en bog, men har også optråd.." og "TV-serie fra 60'erne, der havde en defin i en af hovedrollerne. Hvad hed delfinen?"
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad betyder "Landstryger"?" eller måske endda "Hvad betyder "Gelinde"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Begivenheder i 1970'erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken svensk musikgruppe fik deres helt store gennembrud ved Eurovision Song Contes.." og "Specifikke krisetyper i halvfjerdserne gjorde den vestlige verden meget bevidst om en.."
Tag quizzen her
En quiz om danske film fra 80erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I hvilken film havde Jacob Haugaard en hovedrolle?" eller måske endda "I hvilken film havde Erik Clausen en hovedrolle?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen om Melodi Grand Prix
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I 2000 vandt Brødrene Olsen i Stockholm med?" og "Jørgen de Mylius har et kælenavn?"
Tag quizzen her
Quiz: Fantastiske TV-Serier
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Handler om to politidetektiver i Miami?" og "Mads Andersen-Skjern er med i denne serie?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske Komikere
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje?" og "Bl.a. Husk lige tandbørsten,Tæskeholdet, Langt fra Las Vegas og Klovn?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske hits. Kan du synge videre?
Hvis du kan svare på "Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er Read more: Gnags - Danmark Lyrics | Met.." og måske endda også "Jeg går igennem gaderne" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
10 svære spørgsmål om historie
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hed skibet som man mente ikke kunne synke, men som alligevel sank på sin jomfru.." og "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?"
Tag quizzen her
10 spørgsmål om historie
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hed Iran før 1935?" og "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Kan du huske 1960'erne?
Hvis du kan svare på "Hvad hedder agenten som har været populær på film siden den første i 1962 og frem.." og måske endda også "Hvem "tabte" hovedet den 24. april 1964? Senere har Asger Jorns bror Jørgen Nash på.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Queen quizzen
Hvis du kan svare på "I dette hit fra 1977 vil Queen gerne gøre noget ved dig, hvad er det? "We Will *** Y.." og måske endda også "Hvad er det manglende ord der synges i dette klassiske hit? "We are the ..."" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Mærkevare quizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er Nutella?" og måske endda også "Hvad er Kit Kat?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Kender du frugt og bær?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Pink Lady" eller måske endda "Cabernet Sauvignon"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Verdensdelsquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvor ligger Congo?" og "Hvor ligger Chile?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Verdenshistorie Quiz
Hvis du kan svare på "I 1998 løftede den iranske regering sin fatwa mod hvilken forfatter?" og måske endda også "Hvilket land holdt sit første valg i 2012 efter Muammar Gaddafis død?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
En quiz for kokke og livsnydere
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Dansk Kaviar er farvet rogn fra en naturligt forekommende fisk i danske farvande. Hva.." eller måske endda "Hvilken ingrediens gør Mjød sød?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Dette hospitalsskib blev endnu mere kendt efter der blev lavet en sang om det. Hvad h.." og "Hvilken dansk videnskabsmand ser vi her?"
Tag quizzen her
Quiz : Mad som mormor lavede den!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hjemmelavet kartoffelmos med et godt drys af stegte baconterninger og stegte løg er .." eller måske endda "Kært barn har mange navne, hævder et ordsprog. Og det må man også sige om vores k.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: (Måske) Tøsefilm
Hvis du kan svare på "En amerikansk film fra 1997, der hovedsageligt foregår om bord på et skib under det.." og måske endda også " Ben Affleck, Josh Hartnett,er med i denne film, som har navn efter det sted Japan an.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2015 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik