Quiz om Danmark i 1970erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Oliekrisen førte til et regeringsindgreb 25. november 1973, hvor man indførte såka.." og "Christiania var ikke det eneste fristed der blev grundlagt i 1970erne, men også?"
Tag quizzen her
En quiz for 1950ernes børn
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I 1955 indførte Danmark som et af de første lande i verden en vaccine mod hvad?" og "Pomade der især blev brugt af unge mænd"
Tag quizzen her
Europæiske byer
Hvis du kan svare på "Firenze" og måske endda også "Stuttgart" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Fly, båd, bil eller motorcykel
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Harley-Davidson" eller måske endda "Morris Mini"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Nummerplader
Hvis du kan svare på "Tyskland?" og måske endda også "Danmark" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske designs/designere
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Henning Larsen tegnede i 2004 denne bygning, ligger på Holmen i KBH, og blev indviet.." og "En dansk virksomhed, der designer bl.a. musiksystemer, højtalere?"
Tag quizzen her
Hvad betyder disse firmanavne?
8/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "DR" og "B&O"
Tag quizzen her
Kan du huske disse berømte dyr
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Den mest berømte langhårede collie er oprindeligt fra en bog, men har også optråd.." og "TV-serie fra 60'erne, der havde en defin i en af hovedrollerne. Hvad hed delfinen?"
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder "Landstryger"?" og "Hvad betyder "Gelinde"?"
Tag quizzen her
Begivenheder i 1970'erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken svensk musikgruppe fik deres helt store gennembrud ved Eurovision Song Contes.." og "Specifikke krisetyper i halvfjerdserne gjorde den vestlige verden meget bevidst om en..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om danske film fra 80erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I hvilken film havde Jacob Haugaard en hovedrolle?" eller måske endda "I hvilken film havde Erik Clausen en hovedrolle?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen om Melodi Grand Prix
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I 2000 vandt Brødrene Olsen i Stockholm med?" og "Jørgen de Mylius har et kælenavn?"
Tag quizzen her
Quiz: Fantastiske TV-Serier
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Handler om to politidetektiver i Miami?" eller måske endda "Mads Andersen-Skjern er med i denne serie?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske Komikere
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje?" og "Bl.a. Husk lige tandbørsten,Tæskeholdet, Langt fra Las Vegas og Klovn?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Danske hits. Kan du synge videre?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er Read more: Gnags - Danmark Lyrics | Met.." eller måske endda "Jeg går igennem gaderne"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
10 svære spørgsmål om historie
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hed skibet som man mente ikke kunne synke, men som alligevel sank på sin jomfru.." og "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?"
Tag quizzen her
10 spørgsmål om historie
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hed Iran før 1935?" og "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Kan du huske 1960'erne?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder agenten som har været populær på film siden den første i 1962 og frem.." og "Hvem "tabte" hovedet den 24. april 1964? Senere har Asger Jorns bror Jørgen Nash på..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Queen quizzen
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I dette hit fra 1977 vil Queen gerne gøre noget ved dig, hvad er det? "We Will *** Y.." og "Hvad er det manglende ord der synges i dette klassiske hit? "We are the ...""
Tag quizzen her
Mærkevare quizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er Nutella?" og "Hvad er Kit Kat?"
Tag quizzen her
Kender du frugt og bær?
Hvis du kan svare på "Pink Lady" og måske endda også "Cabernet Sauvignon" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Verdensdelsquizzen
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor ligger Congo?" og "Hvor ligger Chile?"
Tag quizzen her
Verdenshistorie Quiz
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I 1998 løftede den iranske regering sin fatwa mod hvilken forfatter?" og "Hvilket land holdt sit første valg i 2012 efter Muammar Gaddafis død?"
Tag quizzen her
En quiz for kokke og livsnydere
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Dansk Kaviar er farvet rogn fra en naturligt forekommende fisk i danske farvande. Hva.." og "Hvilken ingrediens gør Mjød sød?"
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
Hvis du kan svare på "Dette hospitalsskib blev endnu mere kendt efter der blev lavet en sang om det. Hvad h.." og måske endda også "Hvilken dansk videnskabsmand ser vi her?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz : Mad som mormor lavede den!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hjemmelavet kartoffelmos med et godt drys af stegte baconterninger og stegte løg er .." eller måske endda "Kært barn har mange navne, hævder et ordsprog. Og det må man også sige om vores k.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: (Måske) Tøsefilm
Hvis du kan svare på "En amerikansk film fra 1997, der hovedsageligt foregår om bord på et skib under det.." og måske endda også " Ben Affleck, Josh Hartnett,er med i denne film, som har navn efter det sted Japan an.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik