Quiz om Danmark i 1970erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Oliekrisen førte til et regeringsindgreb 25. november 1973, hvor man indførte såka.." og "Christiania var ikke det eneste fristed der blev grundlagt i 1970erne, men også?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
En quiz for 1950ernes børn
Hvis du kan svare på "I 1955 indførte Danmark som et af de første lande i verden en vaccine mod hvad?" og måske endda også "Pomade der især blev brugt af unge mænd" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Europæiske byer
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Firenze" og "Stuttgart"
Tag quizzen her
Fly, båd, bil eller motorcykel
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Harley-Davidson" og "Morris Mini"
Tag quizzen her
Quiz: Nummerplader
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Tyskland?" og "Danmark"
Tag quizzen her
Quiz: Danske designs/designere
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Henning Larsen tegnede i 2004 denne bygning, ligger på Holmen i KBH, og blev indviet.." og "En dansk virksomhed, der designer bl.a. musiksystemer, højtalere?"
Tag quizzen her
Hvad betyder disse firmanavne?
8/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "DR" og "B&O"
Tag quizzen her
Kan du huske disse berømte dyr
Hvis du kan svare på "Den mest berømte langhårede collie er oprindeligt fra en bog, men har også optråd.." og måske endda også "TV-serie fra 60'erne, der havde en defin i en af hovedrollerne. Hvad hed delfinen?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i gamle udtryk
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad betyder "Landstryger"?" eller måske endda "Hvad betyder "Gelinde"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Begivenheder i 1970'erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken svensk musikgruppe fik deres helt store gennembrud ved Eurovision Song Contes.." og "Specifikke krisetyper i halvfjerdserne gjorde den vestlige verden meget bevidst om en..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om danske film fra 80erne
Hvis du kan svare på "I hvilken film havde Jacob Haugaard en hovedrolle?" og måske endda også "I hvilken film havde Erik Clausen en hovedrolle?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quizzen om Melodi Grand Prix
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I 2000 vandt Brødrene Olsen i Stockholm med?" og "Jørgen de Mylius har et kælenavn?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz: Fantastiske TV-Serier
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Handler om to politidetektiver i Miami?" eller måske endda "Mads Andersen-Skjern er med i denne serie?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Danske Komikere
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje?" og "Bl.a. Husk lige tandbørsten,Tæskeholdet, Langt fra Las Vegas og Klovn?"
Tag quizzen her
Quiz: Danske hits. Kan du synge videre?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er Read more: Gnags - Danmark Lyrics | Met.." og "Jeg går igennem gaderne"
Tag quizzen her
10 svære spørgsmål om historie
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hed skibet som man mente ikke kunne synke, men som alligevel sank på sin jomfru.." og "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?"
Tag quizzen her
10 spørgsmål om historie
Hvis du kan svare på "Hvad hed Iran før 1935?" og måske endda også "Hvor havde Napoleon Bonaparte hans sidste nederlag?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Kan du huske 1960'erne?
Hvis du kan svare på "Hvad hedder agenten som har været populær på film siden den første i 1962 og frem.." og måske endda også "Hvem "tabte" hovedet den 24. april 1964? Senere har Asger Jorns bror Jørgen Nash på.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Queen quizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I dette hit fra 1977 vil Queen gerne gøre noget ved dig, hvad er det? "We Will *** Y.." og "Hvad er det manglende ord der synges i dette klassiske hit? "We are the ...""
Tag quizzen her
Mærkevare quizzen
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er Nutella?" og "Hvad er Kit Kat?"
Tag quizzen her
Kender du frugt og bær?
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Pink Lady" og "Cabernet Sauvignon"
Tag quizzen her
Verdensdelsquizzen
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor ligger Congo?" og "Hvor ligger Chile?"
Tag quizzen her
Verdenshistorie Quiz
Hvis du kan svare på "I 1998 løftede den iranske regering sin fatwa mod hvilken forfatter?" og måske endda også "Hvilket land holdt sit første valg i 2012 efter Muammar Gaddafis død?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
En quiz for kokke og livsnydere
Hvis du kan svare på "Dansk Kaviar er farvet rogn fra en naturligt forekommende fisk i danske farvande. Hva.." og måske endda også "Hvilken ingrediens gør Mjød sød?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Dette hospitalsskib blev endnu mere kendt efter der blev lavet en sang om det. Hvad h.." eller måske endda "Hvilken dansk videnskabsmand ser vi her?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : Mad som mormor lavede den!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hjemmelavet kartoffelmos med et godt drys af stegte baconterninger og stegte løg er .." eller måske endda "Kært barn har mange navne, hævder et ordsprog. Og det må man også sige om vores k.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: (Måske) Tøsefilm
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En amerikansk film fra 1997, der hovedsageligt foregår om bord på et skib under det.." eller måske endda " Ben Affleck, Josh Hartnett,er med i denne film, som har navn efter det sted Japan an.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik