Sproglige finurligheder
Hvis du kan svare på "Hvis man er snu og udspekuleret siger folk ofte at man bærer et mellemstort pattedyr.." og måske endda også "Når noget er malplaceret, kan vi sige:"Det er som en hund i et spil...?" Ja, hvilket.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz: 90´er TV
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Bengt Burg stod for denne type underholdning gennem 90´erne?" og "Underholdningsprogrammet blev sendt først gang i september 1999, på TV 2 med værte..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Den store verden og naturquiz
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor findes der indlandsis?" og "Hvilket land hører IKKE til i Afrika?"
Tag quizzen her
Bornholmerquizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Danmark har nogle særlige kirker fra middelalderen, hvoraf de fire af Danmarks i alt.." og "Hvad er Bornholms kælenavn?"
Tag quizzen her
Kongehusquizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er Dronningens kælenavn?" og måske endda også "Hvor mange børn har Kronprins Frederik?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om tegneserier/figurer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Går uden bukser (medmindre han er ude og bade) og har tre nevøer?" og "Lille fyr i røde smækbukser med hvide prikker, som tager på eventyr...".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Uhhh Halloween quiz
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Nogen synes det er sjovt at skære ansigter og derefter putte lys i ......?" og "I Halloween frygter man de ....?"
Tag quizzen her
Hvem spillede hvem i Matador?
8/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem spillede Elisabeth Friis?" og "Hvem spillede Ingeborg Skjern?"
Tag quizzen her
Hvilken TV-serie er dette billede fra?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken TV-serie er dette billede fra?" eller måske endda "Hvilken TV-serie er dette billede fra?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Let viden om Flag
Hvis du kan svare på "Hvilket land hører Dannebrog til?" og måske endda også "Tysklands flag er disse farver?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Kæledyrsquizzen
Hvis du kan svare på "Hvilken af disse hunderacer er IKKE forbudt i Danmark?" og måske endda også "Af de danske husstande der har kæledyr, hvilket dyr er så i flest husstande?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her
Quiz i sønderjysk
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad betyder "Mojn"?" og "Hvad betyder "bom"?"
Tag quizzen her
Quizzen i forkortelser!
Hvis du kan svare på "Osv" og måske endda også "BMI" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz til Astrid Lindgren fans
8/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Når han har lavet en skarnsstreg, løber han hen til et skur og snitter træfigurer?" og "Hun er SÅ stærk, at hun kan bære en hest?"
Tag quizzen her
En quiz om fugle
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En hvid fugl, som svømmer og har lang hals?" og "Der findes: ring-, tyrker-,hul-,turtel-,???".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz : Husker du disse 10 nostalgiske ting?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er dette?" og "Hvad brugte man sådan en Frederik her til?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Mad-quiz for de virkeligt sultne!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken sovs spises oftest til stegt flæsk i Danmark?" og "Hvilken ingrediens er absolut nødvendig for at lave en Othellolagkage?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Fiske-quizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Flad fisk, som gør sig godt med pommes frites og remoulade?" og "Som voksne æder de stimefisk som f.eks. makreller, hornfisk og sild. Og kan også f.."
Tag quizzen her
Verdens Nemmeste Quiz Om Sport
Hvis du kan svare på "Det er meget vådt?" og måske endda også "En sport der typisk består af 18 huller?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 8/10
Tag quizzen her
Quiz: Nissebanden i Grønland
Hvis du kan svare på "Hvad er Luntes livret?" og måske endda også "Hvem spiller Lunte?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Disney Quiz - Hvad husker du fra din barndom?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad spiser Lady og Vagabonden på restauranten "Tony´s"?" og "Bambi har en ven, hvad hedder han?"
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er dette?" og "Hvad er dette?"
Tag quizzen her
Hvor godt kender du de kendte?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Uffe Elbæk var en periode i folketinget for Radikale Venstre. I denne periode beklæ.." og "Nikolaj Lie Kaas er søn af Preben Kaas. Hvad hed hans mor?"
Tag quizzen her
Stavequizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?" eller måske endda "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Sundhedsquizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er det i fisk at man mener er sundt?" og måske endda også "Danmark var det første land til at indføre restriktioner i brugen af dette, fordi d.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Ordsprogsquizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Rom blev ikke bygget på en ***" eller måske endda "Øst, Vest, *** bedst"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Rusmiddel quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad bruges metadon til i Danmark?" eller måske endda "Hvad kaldes amfetamin også for?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik