Sproglige finurligheder
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvis man er snu og udspekuleret siger folk ofte at man bærer et mellemstort pattedyr.." eller måske endda "Når noget er malplaceret, kan vi sige:"Det er som en hund i et spil...?" Ja, hvilket.."? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: 90´er TV
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Bengt Burg stod for denne type underholdning gennem 90´erne?" og "Underholdningsprogrammet blev sendt først gang i september 1999, på TV 2 med værte.."
Tag quizzen her
Den store verden og naturquiz
Hvis du kan svare på "Hvor findes der indlandsis?" og måske endda også "Hvilket land hører IKKE til i Afrika?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Bornholmerquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Danmark har nogle særlige kirker fra middelalderen, hvoraf de fire af Danmarks i alt.." og "Hvad er Bornholms kælenavn?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Kongehusquizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er Dronningens kælenavn?" og måske endda også "Hvor mange børn har Kronprins Frederik?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om tegneserier/figurer
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Går uden bukser (medmindre han er ude og bade) og har tre nevøer?" og "Lille fyr i røde smækbukser med hvide prikker, som tager på eventyr..."
Tag quizzen her
Uhhh Halloween quiz
Hvis du kan svare på "Nogen synes det er sjovt at skære ansigter og derefter putte lys i ......?" og måske endda også "I Halloween frygter man de ....?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Hvem spillede hvem i Matador?
Hvis du kan svare på "Hvem spillede Elisabeth Friis?" og måske endda også "Hvem spillede Ingeborg Skjern?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 8/10
Tag quizzen her
Hvilken TV-serie er dette billede fra?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken TV-serie er dette billede fra?" og "Hvilken TV-serie er dette billede fra?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Let viden om Flag
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket land hører Dannebrog til?" eller måske endda "Tysklands flag er disse farver?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kæledyrsquizzen
3/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken af disse hunderacer er IKKE forbudt i Danmark?" og "Af de danske husstande der har kæledyr, hvilket dyr er så i flest husstande?"
Tag quizzen her
Quiz i sønderjysk
Hvis du kan svare på "Hvad betyder "Mojn"?" og måske endda også "Hvad betyder "bom"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quizzen i forkortelser!
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Osv" og "BMI"
Tag quizzen her
Quiz til Astrid Lindgren fans
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Når han har lavet en skarnsstreg, løber han hen til et skur og snitter træfigurer?" eller måske endda "Hun er SÅ stærk, at hun kan bære en hest?"? Se om du kan slå 8/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om fugle
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En hvid fugl, som svømmer og har lang hals?" eller måske endda "Der findes: ring-, tyrker-,hul-,turtel-,???"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : Husker du disse 10 nostalgiske ting?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er dette?" eller måske endda "Hvad brugte man sådan en Frederik her til?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Mad-quiz for de virkeligt sultne!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken sovs spises oftest til stegt flæsk i Danmark?" og "Hvilken ingrediens er absolut nødvendig for at lave en Othellolagkage?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Fiske-quizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Flad fisk, som gør sig godt med pommes frites og remoulade?" og "Som voksne æder de stimefisk som f.eks. makreller, hornfisk og sild. Og kan også f.."
Tag quizzen her
Verdens Nemmeste Quiz Om Sport
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Det er meget vådt?" og "En sport der typisk består af 18 huller?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 8/10
Tag quizzen her
Quiz: Nissebanden i Grønland
Hvis du kan svare på "Hvad er Luntes livret?" og måske endda også "Hvem spiller Lunte?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Disney Quiz - Hvad husker du fra din barndom?
Hvis du kan svare på "Hvad spiser Lady og Vagabonden på restauranten "Tony´s"?" og måske endda også "Bambi har en ven, hvad hedder han?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
Hvis du kan svare på "Hvad er dette?" og måske endda også "Hvad er dette?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Hvor godt kender du de kendte?
Hvis du kan svare på "Uffe Elbæk var en periode i folketinget for Radikale Venstre. I denne periode beklæ.." og måske endda også "Nikolaj Lie Kaas er søn af Preben Kaas. Hvad hed hans mor?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Stavequizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?" eller måske endda "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Sundhedsquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er det i fisk at man mener er sundt?" og "Danmark var det første land til at indføre restriktioner i brugen af dette, fordi d..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Ordsprogsquizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Rom blev ikke bygget på en ***" og "Øst, Vest, *** bedst"
Tag quizzen her
Rusmiddel quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad bruges metadon til i Danmark?" eller måske endda "Hvad kaldes amfetamin også for?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2015 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik