Sproglige finurligheder
Hvis du kan svare på "Hvis man er snu og udspekuleret siger folk ofte at man bærer et mellemstort pattedyr.." og måske endda også "Når noget er malplaceret, kan vi sige:"Det er som en hund i et spil...?" Ja, hvilket.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz: 90´er TV
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Bengt Burg stod for denne type underholdning gennem 90´erne?" og "Underholdningsprogrammet blev sendt først gang i september 1999, på TV 2 med værte.."
Tag quizzen her
Den store verden og naturquiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor findes der indlandsis?" eller måske endda "Hvilket land hører IKKE til i Afrika?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Bornholmerquizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Danmark har nogle særlige kirker fra middelalderen, hvoraf de fire af Danmarks i alt.." eller måske endda "Hvad er Bornholms kælenavn?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kongehusquizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er Dronningens kælenavn?" og måske endda også "Hvor mange børn har Kronprins Frederik?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om tegneserier/figurer
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Går uden bukser (medmindre han er ude og bade) og har tre nevøer?" og "Lille fyr i røde smækbukser med hvide prikker, som tager på eventyr..."
Tag quizzen her
Uhhh Halloween quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Nogen synes det er sjovt at skære ansigter og derefter putte lys i ......?" og "I Halloween frygter man de ....?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Hvem spillede hvem i Matador?
Hvis du kan svare på "Hvem spillede Elisabeth Friis?" og måske endda også "Hvem spillede Ingeborg Skjern?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 8/10
Tag quizzen her
Hvilken TV-serie er dette billede fra?
Hvis du kan svare på "Hvilken TV-serie er dette billede fra?" og måske endda også "Hvilken TV-serie er dette billede fra?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Let viden om Flag
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket land hører Dannebrog til?" eller måske endda "Tysklands flag er disse farver?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kæledyrsquizzen
3/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken af disse hunderacer er IKKE forbudt i Danmark?" og "Af de danske husstande der har kæledyr, hvilket dyr er så i flest husstande?"
Tag quizzen her
Quiz i sønderjysk
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad betyder "Mojn"?" eller måske endda "Hvad betyder "bom"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen i forkortelser!
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Osv" og "BMI"
Tag quizzen her
Quiz til Astrid Lindgren fans
Hvis du kan svare på "Når han har lavet en skarnsstreg, løber han hen til et skur og snitter træfigurer?" og måske endda også "Hun er SÅ stærk, at hun kan bære en hest?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 8/10
Tag quizzen her
En quiz om fugle
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En hvid fugl, som svømmer og har lang hals?" og "Der findes: ring-, tyrker-,hul-,turtel-,???".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz : Husker du disse 10 nostalgiske ting?
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er dette?" og "Hvad brugte man sådan en Frederik her til?"
Tag quizzen her
Mad-quiz for de virkeligt sultne!
Hvis du kan svare på "Hvilken sovs spises oftest til stegt flæsk i Danmark?" og måske endda også "Hvilken ingrediens er absolut nødvendig for at lave en Othellolagkage?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Fiske-quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Flad fisk, som gør sig godt med pommes frites og remoulade?" eller måske endda "Som voksne æder de stimefisk som f.eks. makreller, hornfisk og sild. Og kan også f.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Verdens Nemmeste Quiz Om Sport
Hvis du kan svare på "Det er meget vådt?" og måske endda også "En sport der typisk består af 18 huller?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 8/10
Tag quizzen her
Quiz: Nissebanden i Grønland
Hvis du kan svare på "Hvad er Luntes livret?" og måske endda også "Hvem spiller Lunte?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Disney Quiz - Hvad husker du fra din barndom?
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad spiser Lady og Vagabonden på restauranten "Tony´s"?" og "Bambi har en ven, hvad hedder han?"
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
Hvis du kan svare på "Hvad er dette?" og måske endda også "Hvad er dette?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Hvor godt kender du de kendte?
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Uffe Elbæk var en periode i folketinget for Radikale Venstre. I denne periode beklæ.." og "Nikolaj Lie Kaas er søn af Preben Kaas. Hvad hed hans mor?"
Tag quizzen her
Stavequizzen
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?" og "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?"
Tag quizzen her
Sundhedsquizzen
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er det i fisk at man mener er sundt?" og "Danmark var det første land til at indføre restriktioner i brugen af dette, fordi d.."
Tag quizzen her
Ordsprogsquizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Rom blev ikke bygget på en ***" og "Øst, Vest, *** bedst"
Tag quizzen her
Rusmiddel quizzen
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad bruges metadon til i Danmark?" og "Hvad kaldes amfetamin også for?"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik