Sproglige finurligheder
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvis man er snu og udspekuleret siger folk ofte at man bærer et mellemstort pattedyr.." og "Når noget er malplaceret, kan vi sige:"Det er som en hund i et spil...?" Ja, hvilket.."
Tag quizzen her
Quiz: 90´er TV
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Bengt Burg stod for denne type underholdning gennem 90´erne?" og "Underholdningsprogrammet blev sendt først gang i september 1999, på TV 2 med værte..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Den store verden og naturquiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor findes der indlandsis?" eller måske endda "Hvilket land hører IKKE til i Afrika?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Bornholmerquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Danmark har nogle særlige kirker fra middelalderen, hvoraf de fire af Danmarks i alt.." og "Hvad er Bornholms kælenavn?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Kongehusquizzen
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er Dronningens kælenavn?" og "Hvor mange børn har Kronprins Frederik?"
Tag quizzen her
Quiz om tegneserier/figurer
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Går uden bukser (medmindre han er ude og bade) og har tre nevøer?" eller måske endda "Lille fyr i røde smækbukser med hvide prikker, som tager på eventyr..."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Uhhh Halloween quiz
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Nogen synes det er sjovt at skære ansigter og derefter putte lys i ......?" og "I Halloween frygter man de ....?"
Tag quizzen her
Hvem spillede hvem i Matador?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem spillede Elisabeth Friis?" og "Hvem spillede Ingeborg Skjern?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 8/10
Tag quizzen her
Hvilken TV-serie er dette billede fra?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken TV-serie er dette billede fra?" eller måske endda "Hvilken TV-serie er dette billede fra?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: Let viden om Flag
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket land hører Dannebrog til?" eller måske endda "Tysklands flag er disse farver?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kæledyrsquizzen
3/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken af disse hunderacer er IKKE forbudt i Danmark?" og "Af de danske husstande der har kæledyr, hvilket dyr er så i flest husstande?"
Tag quizzen her
Quiz i sønderjysk
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad betyder "Mojn"?" eller måske endda "Hvad betyder "bom"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen i forkortelser!
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Osv" og "BMI"
Tag quizzen her
Quiz til Astrid Lindgren fans
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Når han har lavet en skarnsstreg, løber han hen til et skur og snitter træfigurer?" eller måske endda "Hun er SÅ stærk, at hun kan bære en hest?"? Se om du kan slå 8/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om fugle
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "En hvid fugl, som svømmer og har lang hals?" og "Der findes: ring-, tyrker-,hul-,turtel-,???"
Tag quizzen her
Quiz : Husker du disse 10 nostalgiske ting?
Hvis du kan svare på "Hvad er dette?" og måske endda også "Hvad brugte man sådan en Frederik her til?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Mad-quiz for de virkeligt sultne!
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken sovs spises oftest til stegt flæsk i Danmark?" og "Hvilken ingrediens er absolut nødvendig for at lave en Othellolagkage?"
Tag quizzen her
Fiske-quizzen
Hvis du kan svare på "Flad fisk, som gør sig godt med pommes frites og remoulade?" og måske endda også "Som voksne æder de stimefisk som f.eks. makreller, hornfisk og sild. Og kan også f.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Verdens Nemmeste Quiz Om Sport
8/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Det er meget vådt?" og "En sport der typisk består af 18 huller?"
Tag quizzen her
Quiz: Nissebanden i Grønland
Hvis du kan svare på "Hvad er Luntes livret?" og måske endda også "Hvem spiller Lunte?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Disney Quiz - Hvad husker du fra din barndom?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad spiser Lady og Vagabonden på restauranten "Tony´s"?" og "Bambi har en ven, hvad hedder han?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er dette?" og "Hvad er dette?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Hvor godt kender du de kendte?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Uffe Elbæk var en periode i folketinget for Radikale Venstre. I denne periode beklæ.." eller måske endda "Nikolaj Lie Kaas er søn af Preben Kaas. Hvad hed hans mor?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Stavequizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?" eller måske endda "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Sundhedsquizzen
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er det i fisk at man mener er sundt?" og "Danmark var det første land til at indføre restriktioner i brugen af dette, fordi d.."
Tag quizzen her
Ordsprogsquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Rom blev ikke bygget på en ***" og "Øst, Vest, *** bedst".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Rusmiddel quizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad bruges metadon til i Danmark?" eller måske endda "Hvad kaldes amfetamin også for?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2015 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik