Sproglige finurligheder
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvis man er snu og udspekuleret siger folk ofte at man bærer et mellemstort pattedyr.." og "Når noget er malplaceret, kan vi sige:"Det er som en hund i et spil...?" Ja, hvilket..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz: 90´er TV
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Bengt Burg stod for denne type underholdning gennem 90´erne?" eller måske endda "Underholdningsprogrammet blev sendt først gang i september 1999, på TV 2 med værte.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Den store verden og naturquiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor findes der indlandsis?" eller måske endda "Hvilket land hører IKKE til i Afrika?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Bornholmerquizzen
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Danmark har nogle særlige kirker fra middelalderen, hvoraf de fire af Danmarks i alt.." og "Hvad er Bornholms kælenavn?"
Tag quizzen her
Kongehusquizzen
Hvis du kan svare på "Hvad er Dronningens kælenavn?" og måske endda også "Hvor mange børn har Kronprins Frederik?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om tegneserier/figurer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Går uden bukser (medmindre han er ude og bade) og har tre nevøer?" og "Jens Fup, Plato, Fjotte, Juan og Frk. Olsen er et lille udpluk, men fra hvilken tegn..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Uhhh Halloween quiz
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Nogen synes det er sjovt at skære ansigter og derefter putte lys i ......?" og "I Halloween frygter man de ....?"
Tag quizzen her
Hvem spillede hvem i Matador?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem spillede Elisabeth Friis?" og "Hvem spillede Ingeborg Skjern?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 8/10
Tag quizzen her
Hvilken TV-serie er dette billede fra?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken TV-serie er dette billede fra?" og "Hvilken TV-serie er dette billede fra?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz: Let viden om Flag
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket land hører Dannebrog til?" eller måske endda "Mange kender Union Jack som et flag, hvilket land tilhører det?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kæledyrsquizzen
3/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken af disse hunderacer er IKKE forbudt i Danmark?" og "Af de danske husstande der har kæledyr, hvilket dyr er så i flest husstande?"
Tag quizzen her
Quiz i sønderjysk
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad betyder "Mojn"?" og "Hvad betyder "bom"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quizzen i forkortelser!
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Osv" og "BMI"
Tag quizzen her
Quiz til Astrid Lindgren fans
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Når han har lavet en skarnsstreg, løber han hen til et skur og snitter træfigurer?" og "Hun er SÅ stærk, at hun kan bære en hest?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 8/10
Tag quizzen her
En quiz om fugle
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "En hvid fugl, som svømmer og har lang hals?" og "Der findes: ring-, tyrker-,hul-,turtel-,???"
Tag quizzen her
Quiz : Husker du disse 10 nostalgiske ting?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er dette?" og "Hvad brugte man sådan en Frederik her til?"
Tag quizzen her
Mad-quiz for de virkeligt sultne!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken sovs spises oftest til stegt flæsk i Danmark?" og "Hvilken ingrediens er absolut nødvendig for at lave en Othellolagkage?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Fiske-quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Flad fisk, som gør sig godt med pommes frites og remoulade?" og "Som voksne æder de stimefisk som f.eks. makreller, hornfisk og sild. Og kan også f..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Verdens Nemmeste Quiz Om Sport
8/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Det er meget vådt?" og "En sport der typisk består af 18 huller?"
Tag quizzen her
Quiz: Nissebanden i Grønland
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er Luntes livret?" og "Hvem spiller Lunte?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Disney Quiz - Hvad husker du fra din barndom?
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad spiser Lady og Vagabonden på restauranten "Tony´s"?" og "Bambi har en ven, hvad hedder han?"
Tag quizzen her
Quiz : 10 billeder af historiske ting. Hvad er de?
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er dette?" og "Hvad er dette?"
Tag quizzen her
Hvor godt kender du de kendte?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Uffe Elbæk var en periode i folketinget for Radikale Venstre. I denne periode beklæ.." og "Nikolaj Lie Kaas er søn af Preben Kaas. Hvad hed hans mor?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Stavequizzen
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?" og "Hvordan må man stave til dette ord ifølge Dansk Sprognævn?"
Tag quizzen her
Sundhedsquizzen
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er det i fisk at man mener er sundt?" og "Danmark var det første land til at indføre restriktioner i brugen af dette, fordi d.."
Tag quizzen her
Ordsprogsquizzen
Hvis du kan svare på "Rom blev ikke bygget på en ***" og måske endda også "Øst, Vest, *** bedst" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Rusmiddel quizzen
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad bruges metadon til i Danmark?" og "Hvad kaldes amfetamin også for?"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik