Quiz om USA i 60'erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I 1969 blev der afholdt en berømt festival, hvor blandt andre Jimi Hendrix, The Who .." eller måske endda "Cubakrisen i 1962, gjorde mange mennesker bange. Hvad var de bange for at der skulle .."? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Store opdagelsesrejsende
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Roald Amundsen var den første til at nå denne destination" og "Hvad er David Livingstone kendt for?"
Tag quizzen her
Nyhedsquiz, oktober 2018
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Britta Nielsen har angiveligt svindlet sig til ca. 111 millioner kroner mens hun har .." og "Systemkritiker Jamal Khashoggi har været forsvundet, formodet myrdet, siden han gik .."
Tag quizzen her
Quiz om jorden vi lever på!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Fra hvilken geologisk periode kan man se havaflejringer ved Møns klint?" eller måske endda "Hvor meget af jordens overflade er dækket af hav?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Børnebogsquizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hun bor i Villa Villekulla sammen med sin abe Hr. Nilsson" og "Færdiggør titlen på denne bog: "Folk og røvere i..."?"
Tag quizzen her
Mælkequizzen!
Hvis du kan svare på "Hvilken af disse typer mælk har det højeste fedtindhold?" og måske endda også "Hovedbestanddelen i Koldskål?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Den store danske slogan-quiz
Hvis du kan svare på "Hvilket firma står bag "Mit navn er Lars Larsen og jeg har et godt tilbud til dig"" og måske endda også "Hvem står bag dette slogan: "Sig det med blomster"" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quizzen i danske videnskabfolk
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Bohrium, det 107. grundstof i det preiodiske system er opkaldt efter en berømt dansk.." eller måske endda "En af Danmarks vel nok mest berømte astronomer"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Efterårsquizzen
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad kalder man de fugle, som flyver sydpå om efteråret?" og "Hvad kalder man de træer, der taber deres blade om efteråret?"
Tag quizzen her
Berømte par og duoer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Meget kendt og berømt Amerikansk komikerpar fra forrige århundrede. Den ene hed Gø.." og "De mødtes i 1930. Herefter hærgede de i 3½ år, hvor de bl.m.a. myrdede 9 politifo..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Kim Larsen Fact-Quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken lov var Kim Larsen indædt modstander af?" eller måske endda "Hvor boede Kim Larsen da han døde?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Danske sangere og deres hits
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hun har 50 års scenejubilæum i år og er still going strong. Folk vil stadig høre .." og "Han har stået herude og banket på og han er også kendt for Stupid Man! Hvem er han.."
Tag quizzen her
People to remember ...
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem var Donald Trumps modkandidat ved det sidste amerikanske præsidentvalg?" og "Hvilken måned og år begik Adolf Hitler selvmord i sin bunker i Berlin?"
Tag quizzen her
Den store Jyllands quiz!
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Populær sommerferie-destination i Jylland" og "Der hvor Skagerak og Kattegat mødes?"
Tag quizzen her
Danmark under 2. verdenskrig
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Navnet på en berømt dansk modstandsgruppe, der senere blev filmatiseret under samme.." og "Hvilken dansk ø var besat af Sovjetunionen næsten et år længere end resten af Dan.."
Tag quizzen her
Pengequizzen!
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket mærke er med til at beskytte pengesedler mod forfalskninger?" og "Hvad er en plovmand?"
Tag quizzen her
Quiz om planeten Jorden
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder verdens største ø?" og "Hvor ligger Ekkodalen?"
Tag quizzen her
Du er 55+ og kan lide musik!
Hvis du kan svare på "Hvad hed gruppen hvis medlemmer var Lene, René, Claus og Søren? " og måske endda også "Hvem indspillede "I Will Always Love You" i 1992?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her
Den nemme sportsquiz.
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor kom fodboldspilleren Pelè fra?" eller måske endda "I hvilken sportsgren bruges udtrykket "Base"?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Shu•bi•dua quizzen
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken linje er den rigtige?" og "Shu•bi•dua finder sig ikke i dette?"
Tag quizzen her
70'er og 80'er quiz
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er en "Walkman"?" og "Hvad var det specielt ved trompetbukser?"
Tag quizzen her
Quizzen om rumkapløbet!
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad blev den første satellit omkring jorden kaldt?" og "Hvad var navnet på den mission, der sendte de to første mennesker på månen"
Tag quizzen her
Quiz om kroppens mysterier!
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken forkortelse beskriver cellens arvemateriale?" og "Musklerne hæfter sig til knoglerne ved hjælp af...?"
Tag quizzen her
Forstår du læge-terminologi?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er den populære betegnelse for sygdommen "Diabetes"?" og "Hvad er "mammografi"?"
Tag quizzen her
Film Quiz
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem spillede Karen Blixen i "Out of Africa"?" og "Hvem spillede FAR i den første "Far til fire"-film fra 1953?"
Tag quizzen her
TV-quiz - serier og film
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem spillede J. R. Ewing i "Dallas"?" og "I hvilket land foregik serien "Tornfuglene"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Fænomenalt svær quiz!!
Hvis du kan svare på "Hvor mange felter er der på et skakbræt?" og måske endda også "Fra hvilket land stammer skikken med en Luciabrud?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2015 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik