Quiz om USA i 60'erne
Hvis du kan svare på "I 1969 blev der afholdt en berømt festival, hvor blandt andre Jimi Hendrix, The Who .." og måske endda også "Cubakrisen i 1962, gjorde mange mennesker bange. Hvad var de bange for at der skulle .." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Store opdagelsesrejsende
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Roald Amundsen var den første til at nå denne destination" og "Hvad er David Livingstone kendt for?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Nyhedsquiz, oktober 2018
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Britta Nielsen har angiveligt svindlet sig til ca. 111 millioner kroner mens hun har .." og "Systemkritiker Jamal Khashoggi har været forsvundet, formodet myrdet, siden han gik .."
Tag quizzen her
Quiz om jorden vi lever på!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Fra hvilken geologisk periode kan man se havaflejringer ved Møns klint?" eller måske endda "Hvor meget af jordens overflade er dækket af hav?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Børnebogsquizzen
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hun bor i Villa Villekulla sammen med sin abe Hr. Nilsson" og "Færdiggør titlen på denne bog: "Folk og røvere i..."?"
Tag quizzen her
Mælkequizzen!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken af disse typer mælk har det højeste fedtindhold?" eller måske endda "Hovedbestanddelen i Koldskål?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Den store danske slogan-quiz
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem står bag dette slogan: "Sig det med blomster"" og "Hvilket firma står bag "Mit navn er Lars Larsen og jeg har et godt tilbud til dig""
Tag quizzen her
Quizzen i danske videnskabfolk
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Bohrium, det 107. grundstof i det preiodiske system er opkaldt efter en berømt dansk.." og "En af Danmarks vel nok mest berømte astronomer".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Efterårsquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad kalder man de fugle, som flyver sydpå om efteråret?" og "Hvad kalder man de træer, der taber deres blade om efteråret?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Berømte par og duoer
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Meget kendt og berømt Amerikansk komikerpar fra forrige århundrede. Den ene hed Gø.." og "De mødtes i 1930. Herefter hærgede de i 3½ år, hvor de bl.m.a. myrdede 9 politifo.."
Tag quizzen her
Kim Larsen Fact-Quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken lov var Kim Larsen indædt modstander af?" eller måske endda "Hvor boede Kim Larsen da han døde?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Danske sangere og deres hits
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hun har 50 års scenejubilæum i år og er still going strong. Folk vil stadig høre .." og "Han har stået herude og banket på og han er også kendt for Stupid Man! Hvem er han..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
People to remember ...
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem var Donald Trumps modkandidat ved det sidste amerikanske præsidentvalg?" og "Hvilken måned og år begik Adolf Hitler selvmord i sin bunker i Berlin?"
Tag quizzen her
Den store Jyllands quiz!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Populær sommerferie-destination i Jylland" og "Der hvor Skagerak og Kattegat mødes?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Danmark under 2. verdenskrig
Hvis du kan svare på "Navnet på en berømt dansk modstandsgruppe, der senere blev filmatiseret under samme.." og måske endda også "Hvilken dansk ø var besat af Sovjetunionen næsten et år længere end resten af Dan.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Pengequizzen!
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket mærke er med til at beskytte pengesedler mod forfalskninger?" og "Hvad er en plovmand?"
Tag quizzen her
Quiz om planeten Jorden
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hedder verdens største ø?" og "Hvor ligger Ekkodalen?"
Tag quizzen her
Du er 55+ og kan lide musik!
Hvis du kan svare på "Hvad hed gruppen hvis medlemmer var Lene, René, Claus og Søren? " og måske endda også "Hvem indspillede "I Will Always Love You" i 1992?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her
Den nemme sportsquiz.
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor kom fodboldspilleren Pelè fra?" og "I hvilken sportsgren bruges udtrykket "Base"?"
Tag quizzen her
Shu•bi•dua quizzen
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken linje er den rigtige?" og "Shu•bi•dua finder sig ikke i dette?"
Tag quizzen her
70'er og 80'er quiz
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad er en "Walkman"?" og "Hvad var det specielt ved trompetbukser?"
Tag quizzen her
Quizzen om rumkapløbet!
Hvis du kan svare på "Hvad blev den første satellit omkring jorden kaldt?" og måske endda også "Hvad var navnet på den mission, der sendte de to første mennesker på månen" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om kroppens mysterier!
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken forkortelse beskriver cellens arvemateriale?" og "Musklerne hæfter sig til knoglerne ved hjælp af...?"
Tag quizzen her
Forstår du læge-terminologi?
Hvis du kan svare på "Hvad er den populære betegnelse for sygdommen "Diabetes"?" og måske endda også "Hvad er "mammografi"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Film Quiz
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem spillede Karen Blixen i "Out of Africa"?" og "Hvem spillede FAR i den første "Far til fire"-film fra 1953?"
Tag quizzen her
TV-quiz - serier og film
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem spillede J. R. Ewing i "Dallas"?" og "I hvilket land foregik serien "Tornfuglene"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Fænomenalt svær quiz!!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor mange felter er der på et skakbræt?" eller måske endda "Fra hvilket land stammer skikken med en Luciabrud?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik