Quiz om USA i 60'erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I 1969 blev der afholdt en berømt festival, hvor blandt andre Jimi Hendrix, The Who .." og "Cubakrisen i 1962, gjorde mange mennesker bange. Hvad var de bange for at der skulle ..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Store opdagelsesrejsende
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Roald Amundsen var den første til at nå denne destination" og "Hvad er David Livingstone kendt for?"
Tag quizzen her
Nyhedsquiz, oktober 2018
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Britta Nielsen har angiveligt svindlet sig til ca. 111 millioner kroner mens hun har .." eller måske endda "Systemkritiker Jamal Khashoggi har været forsvundet, formodet myrdet, siden han gik .."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om jorden vi lever på!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Fra hvilken geologisk periode kan man se havaflejringer ved Møns klint?" eller måske endda "Hvor meget af jordens overflade er dækket af hav?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Børnebogsquizzen
Hvis du kan svare på "Hun bor i Villa Villekulla sammen med sin abe Hr. Nilsson" og måske endda også "Færdiggør titlen på denne bog: "Folk og røvere i..."?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Mælkequizzen!
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken af disse typer mælk har det højeste fedtindhold?" og "Hovedbestanddelen i Koldskål?"
Tag quizzen her
Den store danske slogan-quiz
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket firma står bag "Mit navn er Lars Larsen og jeg har et godt tilbud til dig"" og "Hvem står bag dette slogan: "Sig det med blomster""
Tag quizzen her
Quizzen i danske videnskabfolk
Hvis du kan svare på "Bohrium, det 107. grundstof i det preiodiske system er opkaldt efter en berømt dansk.." og måske endda også "En af Danmarks vel nok mest berømte astronomer" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Efterårsquizzen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad kalder man de fugle, som flyver sydpå om efteråret?" eller måske endda "Hvad kalder man de træer, der taber deres blade om efteråret?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Berømte par og duoer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Meget kendt og berømt Amerikansk komikerpar fra forrige århundrede. Den ene hed Gø.." og "De mødtes i 1930. Herefter hærgede de i 3½ år, hvor de bl.m.a. myrdede 9 politifo..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Kim Larsen Fact-Quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken lov var Kim Larsen indædt modstander af?" og "Hvor boede Kim Larsen da han døde?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Danske sangere og deres hits
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hun har 50 års scenejubilæum i år og er still going strong. Folk vil stadig høre .." og "Han har stået herude og banket på og han er også kendt for Stupid Man! Hvem er han..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
People to remember ...
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem var Donald Trumps modkandidat ved det sidste amerikanske præsidentvalg?" og "Hvilken måned og år begik Adolf Hitler selvmord i sin bunker i Berlin?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Den store Jyllands quiz!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Populær sommerferie-destination i Jylland" eller måske endda "Der hvor Skagerak og Kattegat mødes?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Danmark under 2. verdenskrig
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Navnet på en berømt dansk modstandsgruppe, der senere blev filmatiseret under samme.." eller måske endda "Hvilken dansk ø var besat af Sovjetunionen næsten et år længere end resten af Dan.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Pengequizzen!
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket mærke er med til at beskytte pengesedler mod forfalskninger?" og "Hvad er en plovmand?"
Tag quizzen her
Quiz om planeten Jorden
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder verdens største ø?" og "Hvor ligger Ekkodalen?"
Tag quizzen her
Du er 55+ og kan lide musik!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hed gruppen hvis medlemmer var Lene, René, Claus og Søren? " og "Hvem indspillede "I Will Always Love You" i 1992?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her
Den nemme sportsquiz.
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I hvilken sportsgren bruges udtrykket "Base"?" og "Hvor kom fodboldspilleren Pelè fra?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Shu•bi•dua quizzen
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken linje er den rigtige?" og "Shu•bi•dua finder sig ikke i dette?"
Tag quizzen her
70'er og 80'er quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er en "Walkman"?" eller måske endda "Hvad var det specielt ved trompetbukser?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen om rumkapløbet!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad blev den første satellit omkring jorden kaldt?" og "Hvad var navnet på den mission, der sendte de to første mennesker på månen".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om kroppens mysterier!
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken forkortelse beskriver cellens arvemateriale?" og "Musklerne hæfter sig til knoglerne ved hjælp af...?"
Tag quizzen her
Forstår du læge-terminologi?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er den populære betegnelse for sygdommen "Diabetes"?" og "Hvad er "mammografi"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Film Quiz
Hvis du kan svare på "Hvem spillede Karen Blixen i "Out of Africa"?" og måske endda også "Hvem spillede FAR i den første "Far til fire"-film fra 1953?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
TV-quiz - serier og film
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem spillede J. R. Ewing i "Dallas"?" og "I hvilket land foregik serien "Tornfuglene"?"
Tag quizzen her
Fænomenalt svær quiz!!
Hvis du kan svare på "Hvor mange felter er der på et skakbræt?" og måske endda også "Fra hvilket land stammer skikken med en Luciabrud?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik