Ekstrem triviablanding
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilket land finder man Taliban-militsen?" og "Hvad hed Sovjetunionens første kunstige satellit?"
Tag quizzen her
En quiz om Danmark
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken fugl blev i 1984 valgt som Danmarks nationalfugl?" og "Hvor finder vi Holger Danske?"
Tag quizzen her
Kan du dine Kim Larsen sange : QUIZ 2?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken sang starter med : "De kom flyvende med storken"" og "Hvilken sang starter med : "Det var i nittenniogfyrre eller cirka der omkring""
Tag quizzen her
Kan du fynsk?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Kage som alle fynboere er enige om, at fynske bagere er de bedste til at lave" eller måske endda "Hvad betyder "Hunni"?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Sjællands quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket af disse slot ligger IKKE på Sjælland" og "Hvilken turistatraktion på Stevns er blevet optaget på optaget på UNESCOs verdensa..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om danske skuespillere
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Spiller "Jaime Lannister" i tv-serien "Game of Thrones"" eller måske endda "Spiller "Le Chiffre" i James Bond filmen "Casino Royale""? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kagequizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Kage hvor fyldet der er ovenpå består mest af smør, kokosmel og brun farin" og "Hvis den skal være gammeldags, skal der rasp i".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Bad guy quizzen
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Luke Skywalkers far" og "Batmans ultimative fjende og blandt andre spillet af Heath Ledger"
Tag quizzen her
Forfattere du bør kende!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem skrev "Den afrikanske farm"?" og "Hvem skrev "Den kroniske uskyld"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om dansk TV-underholdning
Hvis du kan svare på "Kamilla Bech Holten var vært og dysten foregik mellem to kendte danskere i forskelli.." og måske endda også "Amin Jensen var vært i dette musikalske gætteprogram, der centrerede omkring to pia.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om realitystjerner
Hvis du kan svare på "Mopper (Ann Patricia Christiansen)" og måske endda også "Biker-Jens (Jens Romundstad)" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Boyband quizzen
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Robbie Williams forlod hvilket boyband flere gange?" og "Hvad er det rigtige navn for dette 80'er boyband?"
Tag quizzen her
Tegnefilms quizzen
Hvis du kan svare på "Hvilken er IKKE en af de syv små dværge?" og måske endda også "Hvem hjælper Askepot med at sy en kjole til ballet?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Økologi quizzen!
Hvis du kan svare på "Er økologisk frugt og grønt sundere end anden frugt og grønt?" og måske endda også "Hvilken sætning er korrekt?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her
Quiz i 80'er slang og udtryk
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvornår kan man bruge "Har du fået glosuppe"?" og "Hvad betyder "åndsbolle"?"
Tag quizzen her
Quiz i lægemidler
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad kan "Panodil"?" eller måske endda "Hvad skal man have problemer med for at "Strepsils Honning & Citron" hjælper?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i europæiske valutaer
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Tyskland" og "Frankrig"
Tag quizzen her
Quiz i almen viden om dyr
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Verdens hurtigste dyr på land?" og "Hvad er Koalaens foretrukne mad?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz i mytologiske guder
Hvis du kan svare på "Thor" og måske endda også "Odin" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Kan du disse sjove norske ord?
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad betyder "kollisjonspute"?" og "Hvad betyder "Bobil"?"
Tag quizzen her
Dansk helligdags quiz
Hvis du kan svare på "Hvilken højtid har flest helligdage?" og måske endda også "Hvorfor afholder vi 1. juledag den 25. december?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz i danske sportsstjerner
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Dansk fodbolds bedste målmand gennem tiderne og var med til at vinde EM i 1992. Søn.." og "Letvægtsfireren er dansk ronings absolut mest succesfulde båd gennem tiderne. Hvad ..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
One Hit Wonder musikquiz
Hvis du kan svare på "Hvem hittede med "99 Luftballons"?" og måske endda også "Hvem hittede med "Take On Me"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om filmcitater
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken film er dette citat fra: “I'll be back” " og "Hvilken film er dette citat fra: “Mama always said life was like a box of chocolate..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Husker du Dirch Passer?
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I en af Dirchs meget berømte sketches er han en forsikringssælger, som skal forsikr.." og "Dirch deltog i en komikerduo 1955 - 1958 og igen i 1962. De kaldte sig Kellerdirk Bro.."
Tag quizzen her
Quiz om turistmål i danmark
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Man formoder at Den Store Jellingsten er rejst af Gorm og Thyras søn. Hvad hed han?" og "Her kan børn både grave guld og gå på trafikskole, ligger i Billund"
Tag quizzen her
Smørrebrødsquizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En rejemad er ikke komplet uden dette" og "Et stykke med roastbeef indeholder blandt andet disse ingredienser".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2015 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik