Ekstrem triviablanding
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilket land finder man Taliban-militsen?" og "Hvad hed Sovjetunionens første kunstige satellit?"
Tag quizzen her
En quiz om Danmark
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken fugl blev i 1984 valgt som Danmarks nationalfugl?" eller måske endda "Hvor finder vi Holger Danske?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kan du dine Kim Larsen sange : QUIZ 2?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken sang starter med : "De kom flyvende med storken"" og "Hvilken sang starter med : "Det var i nittenniogfyrre eller cirka der omkring"".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Kan du fynsk?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Kage som alle fynboere er enige om, at fynske bagere er de bedste til at lave" eller måske endda "Hvad betyder "Hunni"?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Sjællands quizzen
Hvis du kan svare på "Hvilket af disse slot ligger IKKE på Sjælland" og måske endda også "Hvilken turistatraktion på Stevns er blevet optaget på optaget på UNESCOs verdensa.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om danske skuespillere
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Spiller "Jaime Lannister" i tv-serien "Game of Thrones"" og "Spiller "Le Chiffre" i James Bond filmen "Casino Royale"".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her
Kagequizzen
Hvis du kan svare på "Kage hvor fyldet der er ovenpå består mest af smør, kokosmel og brun farin" og måske endda også "Hvis den skal være gammeldags, skal der rasp i" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Bad guy quizzen
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Luke Skywalkers far" og "Batmans ultimative fjende og blandt andre spillet af Heath Ledger"
Tag quizzen her
Forfattere du bør kende!
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem skrev "Den afrikanske farm"?" og "Hvem skrev "Den kroniske uskyld"?"
Tag quizzen her
Quiz om dansk TV-underholdning
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Kamilla Bech Holten var vært og dysten foregik mellem to kendte danskere i forskelli.." eller måske endda "Amin Jensen var vært i dette musikalske gætteprogram, der centrerede omkring to pia.."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om realitystjerner
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Mopper (Ann Patricia Christiansen)" og "Biker-Jens (Jens Romundstad)"
Tag quizzen her
Boyband quizzen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Robbie Williams forlod hvilket boyband flere gange?" og "Hvad er det rigtige navn for dette 80'er boyband?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Tegnefilms quizzen
Hvis du kan svare på "Hvilken er IKKE en af de syv små dværge?" og måske endda også "Hvem hjælper Askepot med at sy en kjole til ballet?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Økologi quizzen!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Er økologisk frugt og grønt sundere end anden frugt og grønt?" og "Hvilken sætning er korrekt?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her
Quiz i 80'er slang og udtryk
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder "åndsbolle"?" og "Hvornår kan man bruge "Har du fået glosuppe"?"
Tag quizzen her
Quiz i lægemidler
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad kan "Panodil"?" og "Hvad skal man have problemer med for at "Strepsils Honning & Citron" hjælper?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i europæiske valutaer
Hvis du kan svare på "Tyskland" og måske endda også "Frankrig" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz i almen viden om dyr
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Verdens hurtigste dyr på land?" eller måske endda "Hvad er Koalaens foretrukne mad?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz i mytologiske guder
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Thor" og "Odin"
Tag quizzen her
Kan du disse sjove norske ord?
Hvis du kan svare på "Hvad betyder "kollisjonspute"?" og måske endda også "Hvad betyder "Bobil"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Dansk helligdags quiz
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken højtid har flest helligdage?" og "Hvorfor afholder vi 1. juledag den 25. december?"
Tag quizzen her
Quiz i danske sportsstjerner
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Dansk fodbolds bedste målmand gennem tiderne og var med til at vinde EM i 1992. Søn.." eller måske endda "Letvægtsfireren er dansk ronings absolut mest succesfulde båd gennem tiderne. Hvad .."? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
One Hit Wonder musikquiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem hittede med "99 Luftballons"?" eller måske endda "Hvem hittede med "Take On Me"?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om filmcitater
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken film er dette citat fra: “I'll be back” " og "Hvilken film er dette citat fra: “Mama always said life was like a box of chocolate.."
Tag quizzen her
Husker du Dirch Passer?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I en af Dirchs meget berømte sketches er han en forsikringssælger, som skal forsikr.." og "Dirch deltog i en komikerduo 1955 - 1958 og igen i 1962. De kaldte sig Kellerdirk Bro.."
Tag quizzen her
Quiz om turistmål i danmark
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Man formoder at Den Store Jellingsten er rejst af Gorm og Thyras søn. Hvad hed han?" og "Her kan børn både grave guld og gå på trafikskole, ligger i Billund"
Tag quizzen her
Smørrebrødsquizzen
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "En rejemad er ikke komplet uden dette" og "Et stykke med roastbeef indeholder blandt andet disse ingredienser"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik