Almen viden og sund fornuft !?
Hvis du kan svare på "Hvilken alkoholisk drik laves på honning? Ifølge myterne var det Thors og Odins ynd.." og måske endda også "Hvor blev Jesus født?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
En quiz i almen viden for alle
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder det mest berømte ur i England?" og "Hvem skrev "Barndommens gade"?"
Tag quizzen her
En lille geografi quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket land forbinder man med Tulipaner, træsko og Vindmøller?" og "I hvilken storby ligger Peterskirken?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Er du god til historie?
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hedder Islams hellige by?" og "I hvilket år sluttede Anden Verdenskrig?"
Tag quizzen her
Quiz om farver
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken farve får man ved at blande gul og rød?" eller måske endda "Hvilken farve får man ved at blande blå og gul?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om farvesymbolik
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken farve symboliserer sorg?" eller måske endda "Hvilken farve symboliserer kærlighed?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om Triatlon
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvor mange discipliner skal man igennem i en triatlon?" og "Hvad hedder det største triatlonstævne i Danmark?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om Sommer-OL
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvor ofte afholdes OL?" og "I hvilken disciplin plejer Danmark at være blandt favoritterne?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Hvad betyder det?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad mener man, når man siger Klap lige hesten?" og "Hvad mener man, når man siger Der er ugler i mosen?"
Tag quizzen her
Quiz : Møntfod inden Euroen?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor betalte man med Franc inden Euroen?" og "Hvor betalte man med Mark inden Euroen?"
Tag quizzen her
Fortsæt dette ordsprog
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Den der ler sidst ..." og "Alle veje fører til ..."
Tag quizzen her
Hvor ligger landet?
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket land er ikke en del af Skandinavien?" og "Hvilket land er ikke en del af Baltikum?"
Tag quizzen her
Hvor kommer maden fra?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor er Stegt Flæsk en nationalret?" og "Hvor er Pizza en nationalret?"
Tag quizzen her
Quiz om tidsaldre
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad menes at have startet vores tidsregning (år 0)?" og "Hvilken Kvartær tidsalder er ældst?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her
Quiz om dansk geografi
Hvis du kan svare på "Hvad hedder den største danske ø i Østersøen?" og måske endda også "Hvad hedder Danmarks længste å?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Filmquiz
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem har instrueret Jurassic Park?" og "Hvem Spiller hovedrollen i Top Gun?"
Tag quizzen her
Quiz om fodboldspillernes nationalitet
Hvis du kan svare på "Hvor kommer Michael Laudrup fra?" og måske endda også "Hvor kommer Cristiano Ronaldo fra?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om London
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem bor i Buckingham Palads?" og "Hvor bor premierministeren?"
Tag quizzen her
Kan du bestå en køreprøve?
Hvis du kan svare på "Hvor høj promille må man have for at måtte køre bil? " og måske endda også "Hvor hurtigt må man køre i en byzone?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Sammenlignende quiz om DK
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken af disse åer er længst?" og "Hvilken af disse nationalparker er størst i udstrækning?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her
Hvem spiller hovedrollen?
Hvis du kan svare på "Hvem spillede hovedrollen i Frækkere end politiet tillader?" og måske endda også "Hvem spillede hovedrollen i Die Hard?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om Kim Larsen
Hvis du kan svare på "Hvem er det de andre ikke må lege med?" og måske endda også "Hvilken sang starter Det Var i 1949...?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Husker du teksten fra 80'erne?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan fortsættes Last Christmas..." eller måske endda "Hvordan fortsættes If you don't know me by now..."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om hovedstæder i Europa
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I hvilket land hedder hovedstaden Paris?" eller måske endda "I hvilket land hedder hovedstaden London?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Rundt i Danmark quiz
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I hvilken by ligger Legoland?" og "I hvilken by er H.C. Andersen født?"
Tag quizzen her
Quiz om rock fra 90'erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem sang The Show Must Go On?" og "Hvem sang Wind Of Change?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om rock fra 80'erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem sang Born in the USA" og "Hvem sang Money For Nothing?"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik