Almen viden og sund fornuft !?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken alkoholisk drik laves på honning? Ifølge myterne var det Thors og Odins ynd.." eller måske endda "Hvor blev Jesus født?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz i almen viden for alle
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder det mest berømte ur i England?" og "Hvem skrev "Barndommens gade"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
En lille geografi quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket land forbinder man med Tulipaner, træsko og Vindmøller?" og "I hvilken storby ligger Peterskirken?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Er du god til historie?
Hvis du kan svare på "Hvad hedder Islams hellige by?" og måske endda også "I hvilket år sluttede Anden Verdenskrig?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om farver
Hvis du kan svare på "Hvilken farve får man ved at blande gul og rød?" og måske endda også "Hvilken farve får man ved at blande blå og gul?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om farvesymbolik
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken farve symboliserer sorg?" og "Hvilken farve symboliserer kærlighed?"
Tag quizzen her
Quiz om Triatlon
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor mange discipliner skal man igennem i en triatlon?" eller måske endda "Hvad hedder det største triatlonstævne i Danmark?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om Sommer-OL
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor ofte afholdes OL?" og "I hvilken disciplin plejer Danmark at være blandt favoritterne?"
Tag quizzen her
Hvad betyder det?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad mener man, når man siger Klap lige hesten?" og "Hvad mener man, når man siger Der er ugler i mosen?"
Tag quizzen her
Quiz : Møntfod inden Euroen?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvor betalte man med Franc inden Euroen?" og "Hvor betalte man med Mark inden Euroen?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Fortsæt dette ordsprog
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Den der ler sidst ..." og "Alle veje fører til ..."
Tag quizzen her
Hvor ligger landet?
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket land er ikke en del af Skandinavien?" og "Hvilket land er ikke en del af Baltikum?"
Tag quizzen her
Hvor kommer maden fra?
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor er Stegt Flæsk en nationalret?" og "Hvor er Pizza en nationalret?"
Tag quizzen her
Quiz om tidsaldre
Hvis du kan svare på "Hvad menes at have startet vores tidsregning (år 0)?" og måske endda også "Hvilken Kvartær tidsalder er ældst?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her
Quiz om dansk geografi
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder den største danske ø i Østersøen?" og "Hvad hedder Danmarks længste å?"
Tag quizzen her
Filmquiz
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem har instrueret Jurassic Park?" og "Hvem Spiller hovedrollen i Top Gun?"
Tag quizzen her
Quiz om fodboldspillernes nationalitet
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor kommer Michael Laudrup fra?" og "Hvor kommer Arjen Robben fra?"
Tag quizzen her
Quiz om London
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem bor i Buckingham Palads?" eller måske endda "Hvor bor premierministeren?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kan du bestå en køreprøve?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor høj promille må man have for at måtte køre bil? " eller måske endda "Hvor hurtigt må man køre i en byzone?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Sammenlignende quiz om DK
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken af disse åer er længst?" eller måske endda "Hvilken af disse nationalparker er størst i udstrækning?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvem spiller hovedrollen?
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem spillede hovedrollen i Frækkere end politiet tillader?" og "Hvem spillede hovedrollen i Die Hard?"
Tag quizzen her
Quiz om Kim Larsen
Hvis du kan svare på "Hvem er det de andre ikke må lege med?" og måske endda også "Hvilken sang starter Det Var i 1949...?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Husker du teksten fra 80'erne?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvordan fortsættes Last Christmas..." og "Hvordan fortsættes If you don't know me by now...".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om hovedstæder i Europa
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I hvilket land hedder hovedstaden Paris?" og "I hvilket land hedder hovedstaden London?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Rundt i Danmark quiz
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I hvilken by ligger Legoland?" og "I hvilken by er H.C. Andersen født?"
Tag quizzen her
Quiz om rock fra 90'erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem sang The Show Must Go On?" og "Hvem sang Wind Of Change?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om rock fra 80'erne
Hvis du kan svare på "Hvem sang Born in the USA" og måske endda også "Hvem sang Money For Nothing?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik